donderdag 2 augustus 2018

Olijfhouten plank

U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit. Botanische naaOlea europaea L. Groeigebied: Rond de Middellandse zee.


Belangrijke toepassingen: Olijfbomen worden aangeplant voor de teelt van olijven.

Prachtige handgemaakte olijfhouten serveerplank uit Tunesië voor het stijlvol presenteren van hapjes, appetizers en kazen. Ideale snijplank of tapasplank. Olijfhouten plank van top kwaliteit uit Spanje.


Naast olijfhouten tapasplanken, schalen en vijzels, zijn ook. Bij XLplank kun je jouw plank nog persoonlijker maken door een logo of tekst in te laten graveren. Leuk èn erg origineel om cadeau te geven of te krijgen natuurlijk! Wil je een gravering op je plank ?

Door de olijfhouten plank regelmatig met olie te behandelen, vormt zich een beschermlaagje in de toplaag van het hout. Deze plank staat goed op elke tafel,. Met onze andere olijfhouten keukenhulpjes van deze serie is het keukengerei uit te breiden. OLIJFHOUT Decoratieve loofhoutsoort afkomstig van de Olijvenboom. Antiek olijfhouten boekje met kleurprenten uit israël.


En het aller mooiste is bij de houtatelier is dat u de plank of blad uit mag zoeken op tekening en uitstraling. Bekijk onze snijplanken voor in de keuken. Ze gaan lang mee en zien er stijlvol uit: een functionele toevoeging aan elke keuken.


Info over olijfhouten plank groot. Resultaten van zoekmachines! Onze prachtige olijfhoutenplankjes zijn ideaal voor het serveren van mooie hapjes, de natuurlijke markeringen van het hout maken elk stuk uniek.


Vind olijfhout plank op Marktplaats. Een handige olijf houten plank met handvat. Het is een natuurlijk product, waardoor elke plank uniek is.


Mooie olijvenhouten snijplank om kaas of een gedroogd worstje op te serveren. De plank is een natuurproduct en dus uniek in eigen vorm en lengte.

Voor een bijzondere manier om bijvoorbeeld uw kaasjes en. De Bowls and Dishes Pure Olive Wood serveerplank is gesneden uit massief olijfhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts