maandag 13 augustus 2018

Messen laten slijpen

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Horecakwaliteit messen - ruim assortiment - bestel nu online, snelle levering! Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot aanbod Santoku messen.


Waar kunt u het best messen en scharen laten slijpen.

Bij meer dan slijpservice afgeef punten van de Hollandse SlijpService in Nederland en België. Wij slijpen je messen , scharen,. Dan kun je het dagen per week bij ons laten graveren. Meer over het graveren van producten.


Wat wil je laten slijpen ? Als je een mes aanschaft denk je niet direct aan het slijpen ervan. Dit moment komt vaak sneller dan je denkt.

Het slijpen van messen gebeurt nog volledig met de hand. Afhankelijk van de staalkwaliteit en de oorspronkelijk slijping wordt een mes in de juiste hoek geslepen. Voor het slijpen van uw koksmessen kunt u bij Japansemessen terecht. Wij hebben mogelijkheden om uw mes te laten slijpen : Traditioneel handmatig slijpen op Japanse.


Wanneer wij onze messen weer moeten laten slijpen komen we zeker bij je terug. Bekijk ons uitgebreide assortiment Messen. Jij bepaalt hoe je betaalt! Gratis verzending vanaf € 30!


Welkom op de site van De Scherpe Slijper. Bestel simpel en snel jouw Santoku messen. De slijpservice voor al uw messen , scharen en (tuin) gereedschap in Nijmegen.


Wilt u uw mes laten slijpen ? Naast ons enorme assortiment messen , zijn we ook specialist in allerlei soorten scharen. Hoe vaak kun je een schaar laten slijpen ? Neem voor zaken die niet op de prijslijst of hieronder staan gerust contact met mij op.

Bij een snede die dusdanig verwoest is zodat mij dat heel veel extra werk kost. Naast het slijpen van messen en scharen zorgt Ad ook voor een duidelijk advies voor de aankoop van nieuwe messen en scharen. Wij als hovenier laten ook onze messen slijpen en machines nakijken door Rick’s.


Hij rekent nette prijzen en adviseert perfecte oplossingen voor snoei- en maaiwerk. Via Kookwinkel de Huismuis - Alkmaar dit mes laten slijpen bij Schneider en binnen enkele dagen met een perfekte punt weer vlijmscherp terug. Leer hier waarom je beter en sneller zelf kunt slijpen en bespaar jaarlijks tientallen euro’s!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts