dinsdag 24 januari 2017

Whiskyglas xenos

Gratis verzending vanaf €30. Van toiletbril tot douchegordijn. Bestel het online bij Xenos! Geef je creativiteit de vrije loop. Whiskeyglas Timeless - 20.

Drink jouw glaasje whiskey voortaan uit dit hippe whiskeyglas! Op zoek naar wijnglazen, kleine karafjes of waterglazen? De mooiste glazen en karaffen koop je bij Xenos. Vreemd genoeg zijn veel Scotch Malt drinkers niet op de hoogte van het bestaan van het tulpvormige whiskyglas.


Blijft heel in de afwasmachine. De glazen kunt u per stuk bestellen, ze zitten in doosje van glazen. Het aanbod van whiskyglazen is vrij ruim, je kunt ze in alle soorten en maten vinden.


Maar welk whiskyglas is nou echt aan te raden?

Er bestaan verschillende types. Ontdek ons assortiment met whiskey glazen en whiskey karaffen gemaakt van echt kristalglas. Bekijk de categorie glazen op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.


Voor 21:bestel is morgen in huis. Het kiezen van het juiste whiskyglas zorgt voor de beste smaak en geursensatie. Zo is een whiskyglas voor het proeven van whisky op een proeverij anders gevormd dan.


Het meest bekende whiskyglas is de Tubler. Dit traditionele whiskyglas is vaak cilindervormig, wat het ideaal maakt voor whisky met ijs. Zelf afhalen of makkelijk bezorgd!


Helaas hebben wij niets gevonden voor xenos Zoeksuggesties. Een goede whisky hoort gedronken te worden uit een luxe en elegant whiskyglas , want dat drinkt toch iets lekkerder weg. Een van de meest geliefde whiskyglazen onder kenners is het Glencairn-glas.


Stevig glas met korte voet en taps toelopend. Ook zijn er glazen waarin het glas een fraai reliëf. Imperial whiskyglas set van 4.

Jamesse Grand Champagne champagneglas cl. Hobstar Dof glas cl set van 2. Een mooie fles wijn is typisch iets waar u heerlijk van kunt genieten. De wijn moet dan wel goed tot zijn recht kunnen komen.


Hiervoor zijn een aantal zaken belangrijk. Wijnaccessoires en andere mooie gadgets maken jouw moment compleet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts