donderdag 28 mei 2015

Reinigen frituurpan

Friteuses voor de laagste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies daarna één van onderstaande manieren om je friteuse écht goed te reinigen. Ik zie bij heel veel tips om de frituurpan schoon te maken water met vaatwastablet of Soda (wat overigens afgeraden wordt i.v.m. aantasting metaal!!) temperaturen.


Frituurpan schoonmaken met afwasmiddel. Maar hoe krijg je die pan weer snel schoon?

Hierbij een handig stappenplan voor de frituurpan schoonmaken! Nu je de binnenkant van de friteuse hebt aangepakt, kan je net zo goed meteen de buitenkant van de frituurpan reinigen. Je kunt het frituurvet na gebruik gemakkelijk reinigen door er een of twee rauwe eiwitten in te doen. Vul je frituurpan met water tot aan de aangegeven maximum en doe er een vaatwastablet in. Laat het mandje er ook in zitten zodat deze ook schoon kan worden.


Uw frituurpan schoonmaken ( reinigen en ontvetten) gaat wellicht wat makkelijker met de schoonmaaktips en trucs die VoorOma her en der heeft verzameld. Of je gaat aan de slag met een speciale reiniger voor frituurpannen. Maar die zijn meestal niet goedkoop.


De snelle manier om de frituurpan schoon te maken.

Hoe krijg je een frituurpan nu weer mooi schoon? Lees hier hoe je stapsgewijs je friteuse weer schoon krijgt door middel van azijn en een vaatwastablet. Kan de frituurpan in de vaatwasser? Lees de handige tips om de frituurpan schoon te maken én schoon te houden.


Hoe kan je je friteuse schoonmaken? Klik hier en ontdek de gouden raad van Tante Kaat om een friteuse volledig te reinigen. Hoe kunt u het beste uw frituur reinigen ? Een friteuse, frituurpan of bakwand schoonmaken? Deze praktijkkaart leert je stap voor stap hoe je een friteuse reinigt. Daarbij is het erg belangrijk dat je voorzichtig en zorgvuldig werkt.


De reiniger is zo gebalanceerd dat het de frituurpan , de deksel en het mandje niet aantasten. Regelmatig reinigen van de frituurpan zorgt voor. Door het schoonmaken van de frietpan voor je uit te schuiven, maak je het jezelf alleen maar moeilijker!


Je frituurpan reinigen is vaak een minder leuk klusje. Toch moet het af en toe wel gebeuren. Als je het apparaat goed onderhoudt, heb je zo weinig mogelijk last van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts