dinsdag 12 september 2017

Paraffine verwarmer

Info over paraffine verwarmer. Resultaten van zoekmachines! Deze paraffine verwarmer heeft een inhoud van liter. De prijs normaal is € 597.


Het paraffinebad is een zeer verzorgend en verzachtende pakking voor zowel handen als voeten. De paraffine bevat verzorgende bestand- delen welke de.

Met deze warmer kun je de paraffine zacht in laten. Bestaat in standaard – en groot model. Algemene informatie over. Vind de beste selectie paraffine verwarmer fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit paraffine verwarmer voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Container voor paraffine therapie bad. Vervaardigd in wit polypropyleen met een hoge sterkte. Thermostaat die de temperatuur regelt. Het is een warmte therapie dat ervoor zorgt.


Inkooprijs: € 14Excl.

Inclusief paraffine opbrengkwast. Groot paraffinebad zodat uw klanten er met gemak met gespreide vingers en voeten in kunnen. Zo omsluit de paraffine de hand en vingers perfect voor optimale werking. In het comfoor kunnen blokjes en schijfjes hars en diverse soorten.


Compacte paraffine verwarmer De klassieke manier om een kas te verwarmen is met deze compacte. Ideale paraffinekit voor studenten en persoonlijk gebruik. Is verrijdbaar en heeft een afvalbak. Sibel schoonheidsproducten, professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bestel eenvoudig op Pedicuregroothandel.


Spa-Luxe badstof handschoenen. Door haar kleine inhoud van liter bespaart u aanzienlijk op uw paraffinepacks. Warmte en speciale oliën openen de poriën, reinigen en maken een diepe penetratie van de werkzame bestanddelen mogelijk. Speciaal geschikt voor de zeer droge huid. Avent Fopspeen Fashion Tekst.


Paraffine Professional Kit Klein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts