donderdag 16 augustus 2018

Slagroomautomaat

Professionele slagroomautomaten voor de ultieme smaakbeleving. Een slagroommachine kopen voor uw bakkerij of ijssalon? Of moet uw huidige machine gerepareerd worden? HorecaTraders levert slagroom automaten voor in restaurant, hotel en andere horecaondernemingen. U kunt kiezen voor een slagroomautomaat met inhoud van tot liter.


Een Mussana “BOY” is een professionele slagroommachine volledig in edelstaal afgewerkt met een liter verwijderbaar RVS reservoir. Vind slagroommachine sanomat op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wij zijn in staat om iedere slagroomautomaat te repareren. Wij hebben uw grootkeukenmonteur!


De Sanomat Amigo is de kleinste volautomatische slagroomautomaat en is daarmee een uitstekend en rendabel alternatief voor slagroom uit een kidde of een spuitbus. Tevens kan deze slagroomautomaat worden aangesloten op een Bag-in-Box systeem. Daarnaast is deze slagroomautomaat te gebruiken met Bag-in-Box systemen van maximaal tien liter. Het model in de Hand-uitvoering is uitgevoerd met een druktoets. De slagroomautomaat wordt in vijf jaar afgeschreven.


De afschrijving heeft betrekking op de economische levensduur. De technische levensduur is echter veel langer. Goedkoopste van Nederland Snelle levering QShops Keurmerk. Standaard is deze slagroomautomaat voorzien van het gepatenteerde Sanomat slagroomsysteem bestaande uit slagschijfjes gemonteerd op een as.


Onderhoudswerkzaamheden MUSSANA slagroomautomaat. Deze slagroomautomaat beschikt over handbediening en is eveneens uitgerust met een traploos instelbare portionering. Naast de noodzakelijke dagelijkse en wekelijkse schoonmaakbeurten van een slagroomautomaat , zijn ook periodieke reinigingen noodzakelijk.


Maar het beste resultaat wordt verkregen met een Sanomat slagroomautomaat. Met een simpele druk op de knop heeft u dan de mooiste slagroom. Slagroomautomaat van het merk Lacor is beschikbaar bij Blokker voor de prijs van €29. Adviseur Jeroen Zeelenberg van Woertman wijst op de functie waarmee je de slagroomautomaat automatisch kunt reinigen.


Naast het dagelijks schoonmaken van een slagroomautomaat , is een wekelijkse reiniging noodzakelijk om de machine optimaal te laten werken en een bacterieel. Ook op zoek naar een betrouwbare ijs groothandel? Italini Gelato heeft een ruime keuze in schepijs, softijs en bijproducten.


Black Ice Cream Equipment is specialist op het gebied van de inrichting van ijssalons en de levering, montage en het onderhoud van hoogwaardige apparatuur. De ijskarren kunt u zonder ijs huren, met ambachtelijk schepijs en eventueel ook met een personeelslid die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts