vrijdag 24 augustus 2018

Glazen bonbonniere met deksel

Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Gratis verzending vanaf €30!

Een bonbonnière is van origine chic en elegant, rond gevormd met een glazen deksel. Alleen subtiele details zorgen voor een stijl statement. Hierdoor warmt de pan snel op en heb je veel controle over de bereiding.


Bonbonniere met deksel kristal glas met motief Groot model met deksel. Kristal glas met motief erin geslepen. Zelf ophalen of ik zend hem toe met de kosten.


Oorspronkelijk uit de jaren dertig, maar vele tientallen jaren in.

Chocolatier bonbonnière glas. Mooie met voet verhoogde geperst glazen bonbonniere. Glazen bonbonnière met deksel.


Uitgegeven door albert heijn destijds kristallen bonbonniere met deksel fraai bewerkt in uitstekende staat. Ontdek onze unieke collectie. Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder.


Leuk om te gebruiken als cadeautje met snoepjes erin. Klein snoeppotje met deksel. Info over glazen koekschaal met deksel. Resultaten van zoekmachines! U kunt bij Webwinkel Oostwegel en Kowollik terecht voor handgemaakte sieraden en allerlei artikelen voor sieren in huis.


Taartplateau op voet met glazen deksel , kan ook als bonbonnière gebruikt worden. Kleur: Wit Deksel : Glas Transparant Materiaal: wit. Een eenvoudige glazen bonbonniere met een wit etiket voorzien van een sierlijk.


Grote maten kleding shop,.

Goed voor de dag komen op je feestje kan met de mooie glazen van. Een pindapotje met matte deksel , en stuks blank glazen pindabakjes. Echt in een bijzonder goede toestand. Gerard Thomassen pindapot.


Leeg een pak snoepjes in een van onze glazen potten en roep de sfeer op van een ouderwetse snoepwinkel,. Hoogte 18cm, inhoud 75L €28. Drankfles met schenkkraantje glas. Op deze pagina treft u enkele modellen uit onze collectie kristallen bonbonnières.


Het assortiment omvat ca. Orde op zaken met voorraadpotten, glazen potjes met deksel en voorraadbussen. Deze glazen pot is perfect stapelbaar door zijn platte deksel van glas.


Zijn liter inhoud is bij uitstek geschikt voor het bescheiden bewaarwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts