maandag 20 augustus 2018

Schoonmaken gaspitten

Het gasfornuis poetsen doen maar weinig mensen met plezier. Met deze tips is de aluminium gaspitten en gietijzeren pannendragers schoonmaken een eitje! Voor het schoonmaken van je fornuis kan je best waspoeder gebruiken. Als je aluminium over je gaspitten heen legt dan is je gasfornuis zo schoon in een mum van.


Hoe maak je vuile gaspitten weer mooi schoon met verschillende methodes.

Van azijn to het gebruik van milde afwasmiddel. Het is een van de vervelendste klusjes in het huishouden: het schoonmaken van het fornuis. Het lijkt wel alsof die aangekoekte gaspitten nooit meer schoon kunnen worden!


Poets de gaspitten weer blinkend schoon met deze simpele truc. Kom binnen voor nog veel meer handige tips! Ze zijn nu dof en op sommige plekken zwart.


Als ik een beetje boen, komt er toch wel weer die mooie aluminium kleur weer terug. Maar niet boenen, omdat die gaspit vol.

Maak een eind aan aangekoekt vuil met deze supertip. Gaspitten kun je met brillo sponsjes schoonmaken. Maar houd je het niet goed bij, dan kan het gasfornuis flink vies worden! Je gaspitten schoonmaken is een werkje wat je veel liever uitstelt. Maar wanneer je dit steeds blijft doen, wordt je fornuis alsmaar viezer.


Gasfornuis schoonmaken - Het schoonmaken van een vervuild gasfornuis is geen pretje. Het schoonmaken van de gaspitten wordt veel makkelijker met deze tip Erger jij je ook heel vaak aan de vieze gaspitten maar lukt het je niet om ze echt goed schoon te. We heben een aantal tips neergezet om de klus makkelijker te maken.


Koop een doosje staalwol padjes met zeep! Onze Atag- gaspitten zagen er precies zo uit als op de foto,. Voor een goede reiniging van je kookplaat is er een aantal basisregels. Zo begin je nooit met schoonmaken van je gaspitten direct na het koken.


Is het schoonmaken van gietijzeren pannendragers ook een van jouw minst favoriete klusjes? Ik heb hier een aantal gouden tips voor je op een rij gezet! Bepaalde spullen in huis schoonmaken is gewoon echt een ramp.


Je kunt er soms niet goed bijkomen en voordat je het weer is het alweer vies. Dat geldt ook voor de gaspit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts