dinsdag 28 augustus 2018

Eutectische koelplaten

Staychill Uitvoering: vervaardigd uit een mm. Wij hebben een groot assortiment aan koelproducten. Een Koelplaat koop je online bij XXLhoreca. Professionele Koelplaten bestellen met een levertijd vanaf uur! U zoekt diepvrieskoffer met koelplaten of een professionele frigobox.


Ben je op zoek naar een diepvriezer die uur op temperatuur moet blijven, zonder aan het net.

Eutektische platen zijn zgn. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen uw koel- of vriesprodukten in een. Eutectische koelplaten in alle afmetingen aan scherpe prijzen. Het ijs wordt koel gehouden door gebruik te maken van twee eutectische koelplaten.


Voor gebruik worden deze platen diep gevroren (ongeveer op -20˚C) in een vriezer. Voor meer informatie vraag een offerte aan. De koelelementen zijn perfect geschikt voor de koelboxen voor nog betere resultaten.


Neem contact op voor advies en offerte.

Diepvrieskoffers met eutectische platen. Bewaarders met volle schuifdeksels en koelplaten. De koelplaten vervangen ongemakkelijk (smeltend) ijs en verminderen de kans op bacterievorming. De eutectische vulling is niet-toxisch (minerale zouten). Om uw producten optimaal te bewaren kiest u uit ons uitgebreide assortiment vrieskisten.


Lineoplus witte eutectische platen voor presentatie, transport en distributie van verse of bevroren producten. Nieuwe eutectische koelplaten van rvs, vloeistof -13. De koelruimte van de ijskar wordt gekoeld met z. Deze platen moeten uur in een vriezer worden ingevoren bij -graden,.


Een koelbox koelelement -graden kopen bij XXLhoreca? Technische informatie ISO koelplaten. Bij Hofland Grootkeuken kunt u terecht voor alle gangbare modellen eutectische koelplaten en gelpacks.


Blijft acht uur op temperatuur door eutectische koelplaten. EUTECTISCHE KOELPLAAT -21°C325X176XMM - GELE DOP Specificaties:GN1. De gekleurde doppen zijn ultrasoon op de koelplaten aangebracht en sluiten perfect hermetisch af.


HorecaTraders Koelplaat 2x 1cm. C lager dan het stollingspunt van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts