dinsdag 7 augustus 2018

Keramiek servies maken

Betaal nooit meer teveel. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Ik volgde jarenlang een opleiding bij de keramiste Bie Van Gucht en diverse stages rond keramiek -, glazuur- en baktechnieken.


Ik wilde mijn eigen servies maken. Zelf servies maken : Droom je ervan om zelf je servies te maken ? Dan is deze workshop écht iets voor jou!

Tijdens deze workshop maak én beschilder je je eigen servies ! Wanneer je je eigen keramiek wilt maken ,. Het maken van kleiwerkstukken kan betekenen dat je verschillende technieken wilt leren of een heel servies wilt leren. Keramiek , klei Allerlei ideeën. Na het volgen van een workshop helemaal enthousiast, nu dus ideeën verzamelen. Wie weet komt het r ooit van om zelf iets te maken. Info over zelf keramiek maken.


Resultaten van zoekmachines!

Lees meer over de voor- en nadelen van serviesmateriaal en bekijk ons ruime assortiment. De workshop borden maken (van platen klei) is een workshop van aparte dagen. Ook kan u via de webshop inschrijven voor de workshops servies maken. Hier kan je je inschrijven voor de aangeboden keramiek cursussen die wij geven in onze. Op zoek naar serviessets?


Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Workshop servies maken , beschilderen en glazuren. We bieden ook een mini cursus waarbij je stap voor stap het servies maakt waarvan je droomt!


Werken met klei is werken met oermateriaal. Al duizenden jaren maken mensen voorwerpen van klei. Bij MKkomen verschillende werkvormen aan bod: boetseren. Kunstschilders kopen verf en gaan schilderen, Waarom ontwikkel ik dan nog zelf een keramiek glazuur, wordt het niet tijd dat ik ook tubeglazuur ga kopen? De klei is ongeschikt om grote werkstukken mee te maken , maar meer om mee te draaien of om mee te gieten.


U kunt ook terecht voor workshops. Alleen of in groepsverband. Kleurrijk keramiek servies van ontwerpster Anita Le Grelle. Aardewerk servies Surface van Sergio Herman.


Nederland is wereldwijd bekend door Makkummer aardewerk en vooral het Delfts blauw.

En in Fes, Marokko, wordt al honderden jaren kleurig. Alle Topmerken op Choozen. Serviesgoed voor de Laagste Prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts