woensdag 22 augustus 2018

Cocune washandjes

Koop nu washandjes voor uw huis. Vind de nieuwste collectie. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Washandjes voor jong en oud. Bestel snel en veilig online!


Voor 23:bestel is morgen thuis!

VOCHTIGE WASHANDJES MET PARFUDe vochtige washandjes zijn van de allerhoogste kwaliteit. Cocune - washandjes ongeparfumeerd. Vochtige washandjes zijn de moderne oplossing voor verzorgend wassen zonder water volgens WZW protocol. Verpakt per ongeparfumeerde washandjes.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Vochtige geparfumeerde washandjes om het lichaam te wassen volgens het WZW protocol. Even opwarmen in de magnetron en men kan een volledige lichaamswasbeurt.


Voor te verwarmen in de magnetron.

They are soft, thick, disposable, and impregnated with a skin-friendly, hypoallergenic lotion. Wilt u verzorgend wassen binnen uw organisatie tot. Leverancier van zorgproducten, disposables, handschoenen en meer aan de particulier, mantelzorger, thuiszorg en kleinzakelijke verbruiker. Een zachte washandje geïmpregneerd met een huidvriendelijke. De introductie van een nieuwe manier van wassen in de zorg.


Bekijk ons gehele assortiment. Ruim assortiment online bestellen! Met behulp van in water en lotion gedrenkte vochtige washandjes , shampoo caps en met de juiste crèmes is persoonlijk hygiëne mogelijk.


COCUNE Wij geloven met hart en ziel,. Zarges - voorste profiel. Dit gebeurt met een speciaal geïmpregneerd washandje. Verzorgend wassen is wassen, huid verzorgen en afdrogen in één handeling.


De washandjes kunnen op kamertemperatuur gebruikt worden. Voor meer comfort kunt u de washandjes opwarmen in de magnetron. Afdrogen is hierbij niet meer. Het washandje sluit goed aan, en heeft een latex-vrije met plastic gevoerde binnenzijde voor veilige persoonlijke hygiëne.


Info over vochtige washandjes action.

Resultaten van zoekmachines! Arion Manufacturing is een volledig geautomatiseerde productiefaciliteit in Geleen waar de wasdoekjes, washandjes en lotion gemaakt worden. Uw aanbieder van beste prijs-kwaliteit medische disposables voor particulieren, thuiszorg en mantelzorg zonder KvK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts