vrijdag 24 augustus 2018

Kartonnen schaaltjes

Bekijk onze uitgebreide collectie Kommen. Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Kartonnen schaaltjes een alternatief voor de bekende A bakjes.


De gevormde schaaltjes worden veel gebruikt voor diverse snacks en etenswaren.

De kartonnen schaaltjes. Meer en meer worden kartonnen bakjes gebruikt als verpakking en niet alleen meer als kartonnen snackbakjes. In de retail zie je al enkele jaren kleine. Op zoek naar kartonnen schaaltjes voor het presenteren of serveren van je verse producten? Onze schalen zijn gemaakt van stevig, voedselveilig karton.


De schaaltjes worden vlak of opgezet en. Witte kartonnen schaaltjes met coating en kartelran P16A. Een set van tien kartonnen borden met een tekstprint.

Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks. Groene kartonnen schaaltjes cm. Gouden kartonnen schaaltjes cm. Ze geven een milieuvriendelijke uitstraling en zijn.


Gevormde schaaltjes voor snacks, vis en broodjes. Creme kartonnen schaaltjes cm. Kan ik u ergens mee helpen? Frietbakje AKarton 1 duurzaam. Merk: 1Fair Verpakking: 12xst Bestelartikel: Nee.


Kerst feestwinkel met Bruiloft thema goud. Kerstversiering, Bruiloft thema gou kerstdecoratie. Bent u op zoek naar schalen voor uw producten? Als food verpakking worden onze schalen vaak afgenomen, denk aan catering schalen, bbq schalen, gourmet schalen.


Lichtroze kartonnen schaaltjes cm. Handige schaaltjes voor snacks, snoep etc. Zegro is tot op de dag van vandaag een puur Rotterdams familiebedrijf gevestigd in het Centrum van Rotterdam.


Bij Zegro vindt de horecaondernemer alles wat hij nodig.

Het produceren kost meer, maar omdat je minder papier gebruikt, kunnen we de concurrentie met massief karton goed aan. Ik zeg vaarwel tegen de term wegwerpservies en Hallo Party Porcelain! De papieren bordjes die je hieronder vindt zijn voorzien van de mooiste designs en zorgen zelfs. Kommen en schalen shop je eenvoudig online op Xenos.


Schaaltjes voor yoghurt, soepkommen of een fruitschaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts