vrijdag 15 december 2017

Kurken wereldbol

De grootste collectie wereldbollen ! Wereldbollen tegen de laagste prijzen. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Gadgets voor lage prijzen online.

Kies dan voor een van deze wereldbollen ! Zoals de wereldbol van kurk of juist een wereldbol lamp! Bekijk de leukste wereldbol tips hier. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO. Deze wereldbol is gemaakt van kurk en heeft een strak design met een eenvoudige wereldkaart. De combinatie van kurk en roestvrij staal zorgen voor een compleet geheel.


Met de kurken wereldbol kun je iedereen die het wil weten laten zien waar je overal al was en waar de volgende reis naartoe gaat.

Kurk wereldbol in groot formaat, erg leuk om aan te geven waar je bent geweest of waar je nog graag naar toe wilt. De bol staat op een stevige RVS standaard. Globe van kurk Als je dol bent op reizen, dan vind je het waarschijnlijk ook leuk om aan je bezoek te laten zien waar je allemaal al bent geweest. Of je nu zelf al veel reist of droomt van zeilen rond de werel de Cork Globe is een geweldige manier om te. Ook een echte wereldreziger?


Of ben je van plan te gaan reizen? Dit prikbord van SuckUK is een echte musthave. Deze kurken wereldbol (cork globe) is ideaal voor echte reisliefhebbers, de backpacker of dagdromer.


Prik punaises in de steden en streken waar jij al bent geweest. Plan jouw droomreis of laat iedereen zien wat voor wereldreiziger jij bent met deze kurken wereldbol van Suck Uk! Met de Suck UK Kurken wereldbol hou jij voortaan precies bij welke plekken je al hebt gezien.


Gebruik de markers om al jij reislocaties te markeren. Een unieke wereldbol van kurk kopen? Pinpoint Your Travels Stick pins in the places you’ve been or plan your future travels.


Full-size 10” (Ø 25cm) cork globe with a cl.

Bestel online voor de laagste. De wereldbol van kurk is een prachtig cadeau voor iedereen die vaak onderweg is. Een globe én prikbord in één, dat biedt veel praktische mogelijkheden.


De kurk -prikbord wereldkaart als tijdloos-elegant en duurzaam deco-object voor herinneringen, lijstjes, ansichtkaarten en andere belangrijke dingen. Laat zien waar je al geweest bent, én waar je volgende roadtrip of wereldreis heen gaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts