donderdag 14 december 2017

Buffetverwarmer

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Gebruikt als buffetverwarmer , kan ook als rechaud gebruikt worden. Voldoet aan alle verwachtingen, houdt sauzen en groentes goed warm.


Vind buffetwarmer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Prijsinformatie van de shop. Met deze multifunctionele buffetverwarmer en warmhoudplaat met thermostaat houdt u voedsel, pannen en borden gemakkelijk op de juiste. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de. Bijzonderheden: Elektrische buffetverwarmer met schalen en instelbare temperatuurregeling.


Vandaag online bestel is morgen al in huis! Vergelijk meer Keukenapparatuur aanbiedingen op Beste. Dit betreft een showmodel. SKU: buffetverwarmer -3-x-Categorie: Warmhoud apparatuur.


De buffetverwarmer heeft een vermogen van 4watt en verdeelt zijn warmte gelijkmatig over de verwarmingsplaat, zodat de drie containers tegelijkertijd verwarmd blijven.

Reviews(1) Meer productinformatie. L capaciteit - Warmhoudplaat. Buffet verwarmer groot incl. Tristar buffetwarmer, geëmailleerde bakken - Ook te gebruiken als warmhoudplaat - Vermogen: 2watt Per stuk OP=OP Verkrijgbaar via ah. De Sundvall fiets is uitermate geschikt voor woon-werkverkeer.


Trekt u tijdens het weekend graag de natuur in? Dan is Sundvall uw ideale partner. Multifunctioneel, een warmhoudplaat en buffetverwarmer in één. Levertijd: Op werkdagen voor 13.


Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Cool touch handvatten Framehouder voor bakjes. Voorzien van rvs bakken (ieder liter) en doorzichtige deksels. Registreer gratis of als u al bent geregistreerd. Lees de voorwaarden , de veilinginformatie en de kavelomschrijving goed.


Bekijk de extra productinformatie. Inventum is hét merk in Nederland op het gebied van Huishoudelijke Apparaten, witgoed en producten voor Persoonlijke Verzorging. De winkel voor iedereen, met een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen, geschenkartikelen, interieurartikelen, seizoensgebonden.


Wij gebruiken cookies onder meer zodat je ingelogd kunt blijven op de website en wij je sessie kunnen bewaren, maar ook om volledig anoniem het gebruik van onze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts