maandag 25 december 2017

Glazen taartschaal op voet

Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30! Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vintage glazen taartschaal op voet (cm) geschulpte rand Vintage taartschaal of taartplateau met een subtiel patroon van glazen bubbeltjes.

IKEA - ARV BRÖLLOP, Serveerschaal op voet , met stolp, Voor het feestelijk serveren van bv. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van ons assortiment en leuke aanbiedingen.


Info over glazen taartschaal op voet. Resultaten van zoekmachines! Deze mooie taartschaal uit de Kastehelmi serie van Iittala heeft een prachtig. Brocante opengewerkte glazen taartschaal op voet. Met mooie opengewerkte rand en voet.


In mooie staat, geen scheuren of stukjes af.

Reserveer hier uw product, dan word u als eerste beleverd als ze weer binnen zijn. Lokeren taartschaal tiffany. Taartschaal op voet heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review. Bestel online op Tafelenkeuken.


Met zijn retro jaren vijftig styling is deze glazen taartschaal , staande op een chique glazen voet ,. Om die reden zijn de glazen schaal en voet zo ontworpen,. Klik op de gerelateerde producten als de afbeelding in de buurt komt van wat u zoekt. De naam Kastehelmi (Fins voor ‘dauwdruppel’) verwijst naar de cirkels die de bellen in het geperste glas maken.


De dauwdruppels, die zijn geïnspireerd door de. Taart plateau presence met stolp op voet. Geef je zelfgebakken creaties de presentatie die ze verdienen!


Deze glazen Presence taart plateau met dito stolp van Anchor. Zeer scherp geprijsd voor € 13. Te gebruiken voor taart, als je hem niet gebruikt leuk ter decoratie met bijv. Ophalen in één van onze winkels Toggle navigation.


Alle soorten en maten taartplateaus en taartschalen voor zowel de professional als de. Dalebrook zwarte taartschotel op voet 33cm.

Koop direct van de fabrikant en ontvang bijzondere aanbiedingen op de E-Shop van Villeroy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts