vrijdag 8 december 2017

Kruidenrek magneet

Bekijk Direct Het Aanbod! Bestel kruidenrekken online. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Kruidenrekjes vindt u bij OpbergSpecialist. Achteraf betalen mogelijk!

Houd de aandacht vast met unieke magneten. Hoe u potjes kruiden mooi en creatief kunt opbergen toont dit eenvoudige kruidenrek met magneten. Handleiding hier ontdekken. Dit stijlvol en modern kruidenrek is ideaal voor het bewaren en presenteren van je favoriete thees en kruiden: goed sluitende doosjes met magnetische onderzijde.


Deze draaiende carrousel bevat glazen kruidenpotjes, met chromen doppen. De dop heeft verschillende standen. Magnetisch kruidenrek , set van - Mastrad.

Handige manier om je kruiden te bewaren! Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen. Hang ze op aan de muur met behulp van magneetverf. Creƫer met magnetische kruidenpotjes orde in de kruidenchaos en bespaar ruimte met prachtige zeshoekige opbergers met creatieve mogelijkheden!


Ruimtebesparend kruidenrek met potjes op een. Ik heb een doe-het-zelf kruidenrek voor mezelf gebouw waar men van de onderkant kruiden aan kan hangen. Daarvoor heb ik een klein wandrek van de hema aangepast en. Bevestig een magneetje achter de verpakkingen van je make-up en plaats deze tegen een magneetbord.


Ga je een kruidenrek kopen? Bedenk dan goed hoe je deze het beste kunt gebruiken, waar je het kruidenrek naar gaat zetten en wat voor jou het meest praktische. Vind kruidenrek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het Westmark kruidenrek heeft vier kruidenpotjes die met een magneet op het plateau blijven hangen.


Shenzhen Wellcredit Housewares Co.

Cole and Mason kruidenrek met potjes kruiden en. In dit strakke compacte kruidenrek zitten potjes gevuld met kruiden en specerijen. Elk potje is voorzien van een supersterke neodymium magneet zodat het stevig blijft zitten waar jij.


Heb echt een rommel kruidenrek waar m’n kruiden lang niet op. Artex kruidenrekje bent u op zoek naar een kruidenrekje ? De potjes hangen met de strooideksel aan een magneet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts