vrijdag 29 december 2017

Beertender krups vaatjes

Bestel nu voordelig producten van Krups. Bespaar tot wel via kiesproduct. Krups beertender prijzen vergelijken. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Na jaren trouwe dienst moeten we je meedelen dat de Beertender fusten binnenkort niet meer aangevuld worden in de winkel. Vul hieronder je geboortedatum in.

Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Verontrustende berichten gehoord bij de Slijter. Diverse merken vaatjes worden al niet. Vind krups beertender op Marktplaats.


Tap is weinig gebruikt en ziet er nog als nieuw uit. Amstel BeerTender Vat 4L. Sorry, dit product is niet meer verkrijgbaar.

Hallo brouwers, Gisteren voor het eerst een vaatje gevuld van een lege beertender. Ik heb gewoon met een kleine trechter op het vat gezet en deze naar beneden gedrukt. Dingen waar je blij van wordt!


Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Wij hebben een krups biertap gekocht, maar daar is geen aansluiting bij voor op de vaatjes en bierleiding. Wie weet waar ik deze kan bestellen. Info over vaatje beertender. Resultaten van zoekmachines!


Een hele tijd geleden is de beertender gelanceerd en nog. Had daar vaatjes liter. Dat is duurder dan de euro waarvoor de BeerTender - vaatjes in de. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Heineken Beertender direct klaar voor gebruik. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Bij het ontwerpen van The Sub heeft men eerst nog eens goed gekeken naar de oude BeerTender.


Leer meer over het programma voorTopverkopers - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts