maandag 18 december 2017

Koffie op fornuis

Gratis bezorgd en geplaatst op de gewenste bezorgdag. Bestel nu online in de illy shop. Uniek, helder en uitgesproken. Vandaag bestellen en achteraf betalen. Fornuizen gemakkelijk thuisbezorgd.

Voor een authentiek kopje koffie gebruikt u een percolator of mokapot. Hiermee kunt u eenvoudig koffie bereiden op het fornuis. Hoe maak je een lekkere espresso en cappuccino zonder machine, handmatig op het fornuis. Een van de meest gebruikte manieren om koffie te zetten in Italië, is koffiezetten met de moka, ofwel het Italiaanse pruttelpotje.


Met de moka kun je op een. Vul een ketel of een pannetje met voldoende water voor je kopje koffie en verwarm het op het fornuis. Breng het water aan de kook op matig tot hoog vuur.


De percolator heeft vele jaren lang een vast onderdeel van de meeste huishoudens uitgemaakt.

De ouderwetse types stonden op een pitje van het fornuis , terwijl de meer. Ik zet verschillende methodes een rij. Koffie zetten kan op heel veel verschillende manieren! En ik geef je de ideale verhouding tussen water en koffie ! Wil je niet te lang wachten op je kopje koffie ’s ochtends? Onze instantkoffiemachines bieden uitkomst.


Een mokkapot is een driedelig metalen apparaat voor op het fornuis ,. Dit gebeurt op basis van gemalen koffie , vergelijkbaar met thuis zelf koffiezetten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Waar je bij een koffiezetapparaat in ieder geval op kunt rekenen is dat je koffie altijd dezelfde lekkere smaak heeft. Lees nu hoe de Italianen het doen. De speciale antislip noppen zijn in hoogte verstelbaar en zorgen ervoor dat de afdekplaten goed en stevig op het fornuis blijven. Let bij gebruik op gas op dat de vlam niet bij het handvat kan komen. Verwarmen op een lagere temperatuur, zorgt voor koffie met een ‘romiger’ smaak.


Vaak kan een volautomaat koppen normale koffie of espresso in één keer. Een leuke manier van traditioneel koffiezetten op het fornuis.

Bekijk het grootste assortiment koffiezetters van topmerken op Keukenloods. Vers uit eigen keuken Altijd afgestemd op jouw smaak. Als je een goede koffiemachine laat inbouwen komt de hoogste kwaliteit koffie uit je eigen keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts