woensdag 27 december 2017

Autoseal drinkbeker

Ontwerp een drinkbeker met foto, makkelijk om te onthouden welke van jou is! Op zoek naar mokken en bekers? AUTOSEAL sluit automatisch af. Drinkbeker om drinken gemakkelijk te maken!


Een thermische fles, waterfles, kinderfles kopen?

Mors- en lekvrij, BPA-vrij en een stijlvol design. Bestel vandaag nog online. Menu Winkelwagen (0) € 00. De drinkbeker voelt stevig en de dop voelt zeer degelijk aan.


Ik moest Lukas even uitleggen hoe het werkte maar hij was er eigenlijk al intuïtief mee weg. Gratis verzending vanaf € 30! De Autoseal sluit automatisch tussen slokjes zodat je niet kunt morsen.


Dit is een handige drinkbeker niet te groot en niet te klein.

Klik en zie welke winkel de beste prijs voor drinkbekers aanbied. De Pinnacle drinkbekers beschikken over vacuümgeïsoleerde technologie,. Met deze vrolijk gekleurde drinkbeker blijft jouw kleintje goed gehydrateer zonder morsen, dus zonder vlekken. Geen lekkende drinkbekers meer in de schooltassen! Voor 23:bestel morgen in huis Vergelijk 1. Een lekvrije drinkbeker voor onderweg.


Deze drinkbeker heeft een dubbelwandige vacuümisolatie die er voor zorgt dat de vloeistof de gewenste temperatuur houdt:. Contigo Waterfles Swish Autoseal 5ml. More autoseal -technologie, contigo, kinderbekers, koffiebekers,. Op de dop van de beker zit een drinktuit onder het. De contigo runabout is een morsvrije en lekvrije koffiebeker.


Met zijn 300ml is het een compacte beker die je gemakkelijk mee kunt geven aan je kinderen. Reinigen gaat een stuk makkelijker dankzij de nieuwe deksel. Verder zorgt een speciale sluiting ervoor dat je de Autoseal -knop niet per ongeluk.


De beker heeft een soort geïntegreerde drinktuit met autoseal , je kunt dus zo een slokje nemen,. Door het gepatenteerde autoseal -mechanisme zijn onze drinkbekers volledig lek- en morsvrij.

Onze thermosflessen zijn ideaal voor onderweg of thuis. De Fulton is 360ml groot en 1 lekdicht door het autoseal systeem. Hij is gemakkelijk met één hand te biedienen.


Randolph is 470ml groot en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts