vrijdag 6 oktober 2017

Libbey hobstar glazen

Diverse glazen voor uw horeca. In 2-werkdagen geleverd. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bespaar tot wel via kiesproduct. Snel geleverd per stuk of per doos, zowel particulier als zakelijk.


De horeca groothandel in Hobstar glazen.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Houdt u meer van een kleine ‘schnaps’, dan hebben wij voor u precies de juiste. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Betaal nooit meer teveel. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel. Libbey glazen online kopen bij HorecaRama. Dit bijzondere glas is geslepen met een uniek patroon.

Een deel van de collectie bevat een gouden randje op het glas. Hobstarglazen zijn multi-inzetbaar: als cocktailglazen, waterglazen, waxinelichthouders, whiskyglazen, you name it. What are we celebrating today? Everything that matters to you. We believe every occasion is an opportunity to celebrate life and own the moment.


Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Model Hobstar van het bekende merk Libbey. Glas met een inhoud van 3cl. Dit chique Hobstar glas met prachtig reliëf is de eyecatcher op elke tafel. De bekende whiskey glazen vind je hier!


Deze glazen zijn een echte musthave, vind ze hier! Hobstar tumbler staat bekend om zijn luxe vintage uitstraling en zijn diverse patronen. Het glas is te gebruiken voor o. Wijnglas met een inhoud van cl. Nu in de aanbieding voor maar € 50.


Het Hobstar glas is ook verkrijgbaar als longdrink, in zwarte uitvoering of met gouden randje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts