vrijdag 21 september 2018

Tristar warmhoudplaat

Bij de Horeca Apparatuur Koning. Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Gratis verzending vanaf €30! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Alle prijzen vergelijken.

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Wil je een warmhoudplaat kopen, bijvoorbeeld van Princess, Tristar of Seba? Waar je op kunt letten bij het kopen van een warmhoudplaat , is de opwarmtijd en het vermogen.


Info over tristar warmhoudplaat. Resultaten van zoekmachines! Klik en zie welke winkel de beste prijs voor warmhoudplaten aanbied.


Ook het schoonmaken gaat makkelijk zowel in de vaatwasser als gewoon op de hand alleen de warmhoudplaat moet je wel met een vochtige.

Horeca foodwarmer warmhoudplaat hatco glo-ray ideaal voor het warm houden van eten in uw horecaonderneming,. Haal het buffetblok weg en je houdt een warmhoudplaat over;. De temperatuur is gemakkelijk te regelen door de. Bekijk ons uitgebreide assortiment Tristar. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Shop direct tristar barbecues online. Beslist de laagste prijzen. Een warmhoudplaat houdt je schalen of pannen warm. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Je diner blijft langer warm als je bord is voorverwarmd. Heeft u een feestje en blijven uw gasten mee eten dan blijft alles perfect op temperatuur door de ingebouwde. Het merk biedt de essentials in huishoudelijke. Tristar buffetwarmer, geëmailleerde bakken - Ook te gebruiken als warmhoudplaat - Vermogen: 2watt Per stuk OP=OP Verkrijgbaar via ah.


Cool touch handvatten Framehouder voor bakjes. Dingen waar je blij van wordt! Warmhoudplaat De Tristar buffetwarmer is tevens te gebruiken als warmhoudplaat.


Door het buffetblok weg te halen heb je een warmhoudplaat tot je beschikking,.

U bedient de kookplaat door de aanwezige draaiknop waar u de. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Buffetwarmer met warmhoudplaat 200W. Koop excellent electrics in de aanbieding.


Met deze multifunctionele buffetwarmer en warmhoudplaat met thermostaat houdt u voedsel, pannen en borden gemakkelijk op de juiste temperatuur. Geschikt voor het gebruik op de camping. Inductie kookplaat vrijstaand model van het merk Tristar.


Te gebruiken als volwaardige kookpit of als warmhoudplaat op lage temperatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts