maandag 3 september 2018

Koffiebonen eindhoven

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Grootste Elektronicawinkel van NL! Altijd nieuwsgierig en op zoek naar de meest kwalitatieve koffiebonen. Uniek, helder en uitgesproken.


Bestel in de officiële illy shop. Bekijk de locatie, openingstijden, neem contact op voor informatie en vragen of kom langs koffie of thee drinken.

Wij zijn BeanBrothers, leveranciers van topkwaliteit koffie aan mooie horecazaken. We reizen de wereld rond voor de beste koffie van de beste koffieboeren. Koffiewinkels in Eindhoven.


Deze zijn gespecialiseerd in koffiebonen , thee en espressomachines. Maar ook voor koffiebonen zit je bij Simon Lévelt Eindhoven goed! En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt Eindhoven een passende thee. Arabica, snelle levering, scherp geprijsd en dagelijks gebrand.


Kom op vrijdag, zaterdag of zondag langs in de Stadsbranderij van BeanBrothers voor een lekkere kop koffie of koffiebonen voor thuis.

Ben je op zoek naar overheerlijke koffiebonen voor je koffiemachine? Proef de heerlijke versgemalen koffie van Simon Lévelt. CasaBarista heeft een mooie selectie van.


Al onze koffiebonen worden vers gebrand en snel geleverd. Nu bestellen = morgen al genieten! Betaal nooit meer teveel.


KOFFIE-ABONNEMENT : Ben je ook zo verslaafd aan onze koffiebonen en ben je bang om droog te staan? Onze koffiesoorten worden vers gebrand in onze koffiebranderij in Deventer. Maak u keuze uit meer dan soorten koffiebonen en geniet van heerlijke vers gebrande koffie. Ruim assortiment koffiebonen en andere koffieproducten.


Van koffiemachines tot koffiekopjes. Waar drink je de beste koffie? Coolblue: alles voor een glimlach. Vaak kunnen we zelfs tot op de plantage herleiden waar onze koffiebonen vandaan komen.


Vers gebrande koffie van eigen branderij, ontbijt, lunch en wijn. Take away, terras en gratis WiFi. Open van maandag tot zaterdag in de Witte Dame, Eindhoven.

Boek uw hotel in Eindhoven online. Tot korting op uw reservering!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts