vrijdag 28 september 2018

Koektrommel blik

Vind koektrommel blik op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vele aanbiedingen bij bol. Snoepblik of koekblik bedrukken met eigen foto opdruk.


Ronde brocante koektrommel met geschulpte rand en pastelkleurig bloemdecor. Vintage blik met afbeelding van een schilderij met een winterse voorstelling.

Een blik dat volledig is bedrukt met een design dat past bij jullie huisstijl, actie of campagne? Dat kan met het all-over bedrukt koekblik. Al te bestellen vanaf 500. Dit is het grote voorraadblik ron voorzien van full color deksel bedrukking en een. Je maakt heel simpel een blik met je eigen foto om te geven of zelf te houden.


Uitermate geschikt als bewaarblik voor koekjes en snoepjes. Door de foto wordt het een. Zit het door jou gewenste blik er nog niet tussen?

Neem even contact op, want wij vinden altijd een bik dat bij jou past! Ook dient een koektrommel om koekjes te presenteren. Je eigen gepersonaliseerde koektrommel of koekblik! Voeg een foto en tekst toe voor een afdruk van hoge kwaliteit op het deksel van het blik. Ontbijt koektrommel “Stevige blik ” Een pakket met een echte Bussink ontbijtkoektrommel, rijkelijk gevuld met voedingsrijke tussendoortjes.


Koekjes en versnaperingen blijven langer vers. Geprint met afbeeldingen platteland , steden en cultuur Fryslân. Shop gemakkelijk de complete Blond collectie online.


Sprookjesbos om je Efteling servies compleet te maken. In dit stijlvolle blik kun jij heel makkelijk voortaan de suiker bewaren. Gratis verzending boven €60. Staat leuk op het aanrecht én is praktisch.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor koektrommels aanbied. Rechthoekig blik met scharnierend oversluitdeksel. Deze leuke oude set trommels bestaat uit twee voorraadbussen en één koektrommel. Bijzonder mooi, decoratief blik van Rizla sigarettenpapier. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Bekijk het complete assortiment.

Blik rechthoek 245x315x15. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw telefoonnummer achter en wij bellen u z. Wat mag bij het PMD en waar laat je staal, oud ijzer, lood en zink?


Tips om goed te scheiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts