woensdag 26 september 2018

Melkschuimreiniger

JURA cappuccino reiniger liter tbv onderhoud melksysteemreiniger. Krachtige melkschuimreiniger. Cappuccino reiniger samengesteld om uw apparatuur te reinigen en desinfecteren. Melkschuimreiniger 250ml. Het gebruik van melk voor het bereiden van koffie, zoals bij een latte macchiato of een cappuccino, zorgt ervoor dat je de leidingen schoon.


Ontkalker en melkschuimreiniger. Wij hebben tevens speciale ontkalkingsproducten die uw koffiemachine vrij maken van kalk. Schuimt uw koffiemachine niet zo goed de melk op zo als dat u gewend was dan is reinigen met Lujo clean melkschuimreiniger wellicht de oplossing. Help, mijn machine schuimt het melk niet goed meer op!


Regelmatig krijgen we deze hulpkreet van onze klanten. Het melkschuim dat tot voorkort weldadig uit de. Met deze melkschuimreiniger behoudt je melkschuimlaag altijd zijn smaak en vorm.


Gratis verzending binnen Belgiƫ vanaf euro. Reinigingsproducten voor uw espresso volautomaat zoals, reinigingstabletten, ontkalkmiddel en melkschuimreiniger. Elke machine heeft onderhoud nodig en als u dit op tijd doet met de juiste producten dan heeft u er veel langer plezier van. Vind hier alle reviews over de Jura SZilver bij Coolblue. Koop Melitta bij Eccellente.


Groot assortiment, uitmuntende service! Bekijk onze lage prijzen. Bestel voordelig en snel bij Koffievergelijk. Morgen al in huis en 3dagen garantie!


Deze Siemens espressomachine bestel je snel en voordelig bij Koffiediscounter. Hoge kwaliteit JURA melkslang voor cappuccinatore. Geleverd per meter, zonder verzendkosten! Direct online te bestellen, morgen in de post.


Doppio Espresso is de beste koffieketen van West-Europa. Speciale reiniger met desinfecterende werking voor melkschuimapparaten zoals het cappuccino-pijpje op de Jura koffiemachines. Deze set kan voor alle Jura GIGA-volautomaten worden gebruikt.


Denk bijvoorbeeld aan een koffieautomaat ontkalker, een melkschuimreiniger , een speciale ontvetter voor schilders, een geurloos RVS onderhoudsmiddel, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts