woensdag 26 september 2018

Lekvrije schoolbeker

Ontwerp een schoolbeker met foto, makkelijk om te onthouden welke van jou is! Bespaar tot wel via kiesproduct. Grote collectie schoolbekers vind je hier! Deze lekvrije drink- en schoolbeker is ideaal voor schoolgaande kinderen.


Hij is namelijk 1 gegarandeerd lekvrij en morsvrij. Dé grootste ergernis bij schoolbekers is dat ze op den duur gaan lekken.

Iedereen is altijd op zoek naar de ideale lekvrije schoolbeker , en die vind je bij Green Jump. Een ideale schoolbeker is prettig in gebruik,. Ze hebben ook een vaste lekvrije dop, maar deze is voor kleuters wel wat lastiger om open te maken. Onze drinkbekers sluiten lekvrij af en zijn ook door kinderhandjes makkelijk te openen.


Deze beker voorkomt dat de schooltas van jouw kind nat wordt. Eindelijk geen natte school en. De ideale drinkbeker voor school is natuurlijk een lekvrije schoolbeker.


Er zijn verschillende lekvrije drinkbekers verkrijgbaar in leuke kleuren. Lekvrije schoolbeker Eenvoudig te openen Inhoud 3ml BPA-vrij!

De leukste lunch heeft schoolbekers met een rietje,. Wil je 1 zekerhei neem dan een ringdop (loop cap) als extra accessoire, of kies voor deze lekvrije schoolbeker waar die dop er al standaard op zit. De schoolbeker van Lana,. Toen ik de schoolbeker van Lana ging uitkiezen, was ik vooral bezig met het materiaal, ik wilde geen plastic.


De Contigo Gizmo Flip is uitgerust een heleboel vindingrijke snufjes waarmee je kind iedere schooldag het onderste uit de kan haalt. Je leest er hier alles over. Wil je een lekvrije schoolbeker , dan kun je er een aparte dop bij kopen. Persoonlijk vind ik de sportdop gewoon lekker praktisch voor Sofie. Mepal Schoolbeker - Turquoise.


En met de lekvrije dop voorkom je plakkerige situaties in de schooltas. Drinken meegeven in de schooltas of een dagje weg? De glazen lifefactory schoolbekers van Green Jump zijn ideaal om water of ander drinken in mee te geven. Slijtvast en vaatwasser bestendig.


Bekijk ook de bijpassende broodtrommels en schooltassen met naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts