maandag 30 april 2018

Leiderdorp brasserie park

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

De brasserie deed vroeger dienst als boerderij en dat straalt het. De chef-kok haalt zijn inspiratie uit zowel de Franse, mediterraanse als Aziatische keuken. Hier is het altijd goed toeven! Ontdek de beste restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Op zoek naar een unieke feestlocatie in de buurt van Leiden?


De meest volledige site met ruim 66. Leiderdorp vindt u op Openingstijden. Pittoresk gelegen aan de rand van een park in een oude boerderij.

Een knusse ontmoetingsplek voor jong en oud. Iedere dag van de week zijn we vanaf 9. De ParkKidsClub Disco beleeft op zondag maart haar e editie, een jubileum! Pa en Ma nieuwenhuizen heeft functie op zijn of haar profiel.


Een ideale en unieke ruimte voor een groepsdiner, barbecue of knalfeest. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Leuke ambiance en leuke locatie in oude Boerderij tegen het park De Houtkamp aan. In de parkeergarage van Schouwburg Het Park kunt u op steenworp afstand van Grand Café Restaurant ’t Hop riant parkeren.


Brasserie Park Goede lunch en dinerkaart. De populairste carrièresite van Nederland. Funda maakt gebruik van cookies.


Wij zetten de trouwopstelling in de brasserie of het Tuinhuisje klaar en ontvangen jullie gasten. Presentatie Brokjes in brasserie Park. Zie hier ook het fotoboek.


Informatie over vrije parkeerplaatsen, tarieven en openingstijden. Navigeer nu naar de parkeergarage. Zoek een Q- Park parkeergarage in de buurt van jouw bestemming.

Of het nu gaat om een snelle zakenlunch of uitgebreide lunch met familie of vrienden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts