donderdag 26 april 2018

Krups beertender vaatjes

Groot assortiment van het merk Krups. Bespaar tot wel via kiesproduct. Krups beertender prijzen vergelijken. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Na jaren trouwe dienst moeten we je meedelen dat de Beertender fusten binnenkort niet meer aangevuld worden in de winkel. Verontrustende berichten gehoord bij de Slijter.

Diverse merken vaatjes worden al niet. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Amstel BeerTender Vat 4L. Sorry, dit product is niet meer verkrijgbaar.


Vind krups beertender op Marktplaats. Tap is weinig gebruikt en ziet er nog als nieuw uit. Info over vaatje beertender. Resultaten van zoekmachines!


Voor de liefhebbers van een koud en vers getapt pilsje!

Inclusief plateuatje voor glas. Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. Dingen waar je blij van wordt!


Hallo brouwers, Gisteren voor het eerst een vaatje gevuld van een lege beertender. Ik heb gewoon met een kleine trechter op het vat gezet en deze naar beneden gedrukt. Wie weet waar ik deze kan bestellen. Heineken Beertender direct klaar voor gebruik. Wij hebben een krups biertap gekocht, maar daar is geen aansluiting bij voor op de vaatjes en bierleiding.


Had daar vaatjes liter. Een hele tijd geleden is de beertender gelanceerd en nog. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Dat is duurder dan de euro waarvoor de BeerTender - vaatjes in de. Bij het ontwerpen van The Sub heeft men eerst nog eens goed gekeken naar de oude BeerTender.


Ze zijn speciaal gemaakt voor vaatjes van een kleiner kaliber. Meestal zijn ze tussen de vier en zes liter. Bar en boos is het gesteld met de firma Krups.


Maken beertenders , met veel reclame worden deze aangeprezen, mensen kopen dat apparaat en nu mijn apparaat stuk is, krij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts