woensdag 4 april 2018

Broodtrommel dinosaurus

Bespaar tot wel via kiesproduct. Onmisbaar in de schooltas! Kookartikelen op Choozen. Ruime Keuze aan Merken hier. Tyrrell Katz stevige broodtrommel met dinosaurussen.

Gelieve de dieren te voeden! Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm. Een handige en mooie broodtrommel waar tot boterhammen in kunnen. Of eventueel boterhammen en een pakje drinken.


Milieuvriendelijk en daarbij ook geen gedeukte. Deze groene broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal boterhammen en is voorzien van een bakje waar fruit in kan en. Kunststof broodtrommel van het Britse merk Tyrell Katz.

Deze trommel heeft een uitneembaar inzetbakje voor bijvoorbeeld wat fruit of een andere snack. Handig broodtrommeltje voor precies boterhammen. The good dinosaur broodtrommel Een leuke broodtrommel van The good dinosaur , voorzien van een blauwe onderkant en een groen deksel. Zoek je een originele lunchbox, schoolbeker of drinkfles? Uren speelplezier met dit voordelige speelkleed dinosaurussen.


Frozen Mepal broodtrommel met bekers Frozen mepal broodtrommel met bekers. Dinosaurus - Little lunchbox vakken. Ze zijn schoon, heel en niet lek! Neem ook eens een kijkje bij onze andere advertenties! Door het schotje aan de binnenkant blijven de boterhammen en tussendoortjes goed op hun plek.


Ik heb er voor gekozen de. Broodtrommel met Universe print in een mooie kleur blauw. Betaal nooit meer teveel. Stoer kussen in de vorm van een dinosaurus (waar overigens best mee te knuffelen valt!). Het knuffel kussen van Lion of Leisure is gemaakt in Antwerpen van ongebleekt.


Stoere lunchbox-koeltas met een dinosaurus afbeelding.

In de tas past met gemak een broodtrommel en een drinkbeker. De koeltas heeft een extra voering om voedsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts