maandag 9 april 2018

Wijnfles wijnglas

Vind je Wijnglas in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Ruime Keuze aan Merken hier.


Koop Wijnglazen goedkoop online.

Op zoek naar glazen en karaffen? Gebruik dan gewoon het Wijnfles wijnglas van Invotis. Een wijnglas en wijnfles in één. Je hebt niet alleen het voordeel dat je meteen de inhoud van de hele wijnfles weet veilig te stellen (inhoud tot 7ml),.


Als je een fanatieke wijnliefhebber bent, zal dit reuze wijnglas je ongetwijfeld in een roes brengen. Dit is namelijk een speciaal glas dat eruit ziet als een fles. Wine Bottle Glass - Groot wijnglas - Wijnfles glas - 7ml.


Het is geen glas en geen fles, maar een glas en fles tegelijk!

Het perfecte cadeau voor de wijnliefhebber. Hoeveel wijn hoor je nu eigenlijk in een wijnglas te schenken? Dit wijnglas lijkt normaal, maar dat is het zeker niet. Onwaarschijnlijk maar er past toch echt een wijnfles van 7ml in.


Schenk in één keer de hele fles leeg. Dankzij dit Wijnfles Glas heb je altijd maar één. Trakteer jezelf of verras jouw wijn liefhebbende vrienden met dit wijnglas op fles! Kenmerken van het Wijnfles. Wijnglas met daaronder een fles, voor de échte wijnliefhebbers (knipoog).


Download prachtige gratis afbeeldingen over Wijnglas. Er bestaan verschillende soorten glazen die specifiek voor een bepaalde wijn zijn ontworpen. Dit glas is ideaal voor als je wel uit de wijnfles wil drinken, maar het niet zo elegant vindt staan.


Wijnpakketten met bedrukte. Met de Wijnfles Glas hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je ‘te kort’ aan wijn komt in je glas en je. Ik heb zelf ook even twee voorbeelden gemaakt,. Heb je zin in een lekker glas wijn of misschien zelfs wel de hele fles?


Het staat een beetje asociaal om de fles wijn gewoon zo aan je mond te zetten of steeds bij te.

Wijnkoelers, Wijnrekken, Glazen en Wijngadgets voor de Consument en Zakelijke Markt. De wijnfles is de meest voorkomende verpakkingssoort voor bewaren, vervoer en uiteindelijk de verkoop van wijn aan de consument. Om de inhoud kenbaar te maken worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts