woensdag 4 april 2018

Champagneschaal

Een champagneschaal oogt wellicht wat eenvoudig, maar heeft genoeg allure van zichzelf. De meeste schalen zijn een plaatje om te zien,. Proost op het goede leven, de liefde en het geluk!


Als het tijd is voor een glas bubbels wil je de fles goed koud houden. De mooi glanzende champagneschaal van. Prachtige rvs champagneschaal voor het koelen van meerdere flessen champagne.

Koop deze champagneschaal online bij de nummer champagne webshop van NL. Hoogglans RVS aan de buitenzijde en mat aan de binnenzijde. Een grote champagneschaal van dubbelwandig RVS. Ideaal voor op tafel tijdens een feestje om je champagne of wijn koel te houden. Mooie glimmende champagneschaal inclusief flûtes op hoge voet.


Een feestelijk moment inluiden doe je met champagne. Presenteer je champagneflessen als een ware kenner met een luxe champagneschaal op tafel! Online interieur shoppen: inspirerende merken met kortingen tot wel.


Deze Inox Classic is een klassiek vormgegeven champagneschaal welke maximaal vijf flessen kan dragen.

Champagneschaal Inox Classic. Ben je van plan om een trendy. Goed voor het koelen van tenminste flessen champagne. Bekijk ook onze andere champagnekoelers!


Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar. Met een ruim aanbod en veel informatie kunt u de mooiste producten selecteren. Deze prachtige champagneschaal op voet is een plaatje om te zien. Perfect om op tafel te zetten.


Héman partyverhuur: horeca verhuurservice voor feest en evenement. Roestvrij stalen champagneschaal , ook geschikt voor fruit, bowl of als decoratie. Voor 16:bestel morgen bezorgd Scherpe prijzen gratis verzending vanaf € 9- bij de nr. Korting Nu Tijdelijk bij vtwonen! Info over champagneschaal.


Resultaten van zoekmachines! Echt onmisbaar op uw feest! Vul de schaal met ijsblokjes en flessen wijn of champagne en uw gasten doen de rest zelf!


Vul de champagneschaal met ijs en de champagne zal lang koel blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts