donderdag 5 april 2018

Kaarshouder glas

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Ons assortiment kaarshouders maakt het betaalbaar, leuk en makkelijk om je huis van leuke accessoires te voorzien. Zet een paar ranke, stijlvolle glazen.


Vind de beste selectie kaarshouder glas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kaarshouder glas voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Leuke glazen theelichthouder met sierlijke metalen sierrand in Marokkaanse stijl.

Kaarshouders en plateaus kopen? Wil jij de woonkamer een stuk gezelliger maken? Een glazen kaarshouder met een ruitjesreliëf, waardoor hij extra mooi licht geeft wanneer er een kaarsje in brandt. Ze zijn in transparant glas , gekleurd glas en metaal te verkrijgen. De kandelaren zijn er voor zowel tafelkaarsen en dinerkaarsen als waxinelichten (CCLX),.


In gerecycleerd glas , met de mond geblazen. Artisanaal werk, elk stuk is uniek. Afmetingen : Øx Hcm. Bijpassende vaas, glas en karaf apart.

De houders zijn bijvoorbeeld gemaakt van robuust aluminium, verfijnd en mond geblazen glas of mooi bewerkt hout. De collectie mini urnen met kaarshouder zijn klein van formaat en voorzien van een kleine askamer. Deze gedenktekens van glas , natuursteen of messing zijn vaak niet.


De kaarshouder is geschikt voor een standaard waxinelichtje en straalt met een mooi en gezellig licht. De manier waarop licht speelt met glas is bijna hypnotiserend mooi. Dit effect wordt versterkt door een kaarshouder met gekleurd glas of een exemplaar. Door zijn uitvoering in zwaar, geribbeld glas is de kaarshouder buitengewoon solide. U kunt hem dan ook binnen én buiten gebruiken.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Ga jij voor een glazen exemplaar of past in jouw interieur een metalen variant beter?


Jolipa kaarshouders voor elk kaars een gezellig potje of kandelaar. Brandende kaarsen in glazen kaarsenhouders kunnen soms hardnekkige resten kaarsvet achterlaten op de bodem en de zijkanten van het glas. Get cozy and warm met de kaarshouder van Loavies! Snelle levering: Vóór 23:uur bestel morgen in huis!


Bij Origineel kadootje bent u aan het juiste adres voor het laten graveren van een origineel cadeau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts