maandag 14 september 2015

Sog toiletontluchting

Toilet : tijdelijk tot Korting. Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen! Scherpe Acties op Veel Producten. Kwaliteit voor Ieder Budget!

Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! SOG is de ecologische oplossing voor de toiletten in campers en caravans. In onze webwinkel vindt u accessoires en opties voor uw camper of bus.


SOG - Deurvariant SOG II - Bodemvariant Winkelwagen. Aantal: Voeg toe Details. De SOG II Bodem toiletontluchting zorgt voor een natuurlijke afbraak van de ontlasting en gassen in cassette van uw mobiel toilet. Ventilator motor voor SOG B.

Bestel SOG direct online bij De Wit Schijndel. Gratis verzending vanaf € 5- of bezoek onze kampeerwinkel van meer dan 70. Quickscans SOG -ICT is de expert wat betreft het uitvoeren van QuickScans, wij verzorgen dit al sinds de oprichting in heel Nederland en occasioneel ook in het buitenland.


De SOG ventilatie set voor uw cassettetoilet is een prachtuitvinding, het. Vanaf € 5- gratis verzending in Nederland. SOG toilet ontluchting (type 2) met bodemdoorvoer en een nieuw type filter. SOG toiletontluchting bodemvariant type B. Het (optische) voordeel van. Engineered with precision and built to perform.


Helaas, Er zijn nog geen reacties aanwezig voor dit product. Montage in de deur met een wit filterhuis. Sinds kort is er een vernieuwde versie, de SOG II serie verkrijgbaar. Koop en verkoop, SOG spare filterbehuizing wit. Tolbert, Groningen, SOG sluiting (zwarte dop) nr.


Sog de ideale toiletventilatie. Doormiddel van een ventilator word en extra zuurstof toegevoerd waardoor er geen onaangename geuren onstaan in de camper.

Thetford C20 dakdoorvoer (set) SOG Systeme.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts