dinsdag 8 september 2015

Melamine eetset

Grootste assortiment van Nederland. Nu met hoge kortingen Nu Tot. Stoelen voor de laagste prijs. Bumba Melamine Eetsetje - Kinderservies. Wat zul jij smullen met dit eetsetje van Bumba!


Met een groot bord voor je boterhammen, een diep bord voor je toetjes en.

De eetset bevat een beker, kommetje en bord. Op het servies staan de vrolijke meiden van KHanne, Klaasje en. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm.


Aan tafel zitten is een feestje als je dit beeldige servies mag gebruiken. Het bestaat uit een plat bor een diep bordje, een beker met oor, een vork en lepel. Leuk vierdelige eetset van melamine met vrolijke prints in het thema Roodkapje. Superleuk als cadeau of voor je eigen kind.


Met leuke kleuren en vormpjes.

Meubels voor de laagste prijs. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! LÄSSIG Melamine Eetset Lela light pink 4-delig pinkorblue. Nu eenvoudig online shoppen! Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine , handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies.


Hun ontwerpen zijn altijd. Lässig dish set melamine wildlife eetset. Maak de maaltijd extra speciaal met deze wildlife schotel sets van Lässig! Onafhankelijk willen eten, net als papa en mama. Prachtig en handig eetsetje uit melamine.


Melamine eetset Eendje A Little Lovely Company shop je bij met muisjes. Het setje bestaat uit een bordje, kommetje en bestek. Met dit eetsetje eet je kleine schat met plezier zijn eerste hapjes!


Bestaat uit: plat bor kommetje, lepel, vork en beker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts