donderdag 17 september 2015

Oude blikken koektrommels

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf € 30! Klik op de link om direct naar de blikken te gaan in.


In eerste instantie werden blikken bedekt met papieren. Ronde brocante koektrommel met geschulpte rand en pastelkleurig. Oud origineel blik van Côte. Info over blikken koektrommel. Resultaten van zoekmachines!


Schitterend oud groot rond vintage blik in rood en geel voor het bewaren van Maggi Bouillonblokjes. Meer ideeën over Blikjes, Peperkoek en Vintage blikken. Oude blikken en trommeltjes mooi in een kast of op een tafeltje. Wij hebben een ruime collectie blikken , trommeltjes, winkelblikken, beschuitbussen. In de showroom is een groter assortiment te bekijken.


Een koektrommel of koekblik is een. Een andere speler in België is Jules Destrooper die regelmatig blikken uitbrengt met nostalgische beelden, zoals oude. Vooraadbussen en - blikken met. Oud Blikje Glycerine €95.


Je zocht naar: oude koektrommel ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Hellema, Hallum - Holland. Blik en ander metaal is prima te recyclen. Wat mag bij het PMD en waar laat je staal, oud ijzer, lood en zink?


Tips om goed te scheiden. De producten van Puur Wonen by Sophie kenmerken zich door een stoere originaliteit. Denk aan robuuste windlichten, ijzeren kaarsenhouders, mandwerk en houten schalen. Welkom op Uit de oude Koektrommel.


Op deze website vindt u onder meer items met betrekking tot genealogie en geschiedenis,. Verzameling blikken , oud en nieuw, bus en blik, diverse merken,. Blikken oud blikje , riz, met relief, in gebruikte staat, nog wel te gebruiken, hoogte cm. Bij onderzoek dit blik niet tegengekomen. Rechthoekige blikken , verkrijgbaar in diverse vormen en maten.


Naar wens voorzien van een eigen ontwerp label om de romp of directe deksel bedrukking. Na het met een doek weer verwijderen van de vaseline zult u zien dat los vuil is verdwenen en de kwetsbare oude laklaag er beter uitziet doordat de vaseline de oude. Nootmuskaat blikje , oud Hollands decor, vintage - Nutmeg tin, old Dutch decor,.


Koektrommel met slipjacht afbeelding - Cookie drum with slip hunting image.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts