vrijdag 11 september 2015

Biertap grolsch

Bestel nu Een Fust van Kroon! Benieuwd hoe Kroon te werk gaat? Nieuw: Fust L zonder statiegeld. Verfrissend en licht fruitig. Vaatjes eventueel ook andere merken. Bent u op zoek naar een tapinstallatie, thuistap, mobiele tap of onderdelen ?

Steek de stekker in het stopcontact en u heeft binnen vijftien minuten een heerlijk koud biertje. Op de biertap kunnen alle soorten bier met een. Volgens topman Ab Pasman van Grolsch is de Cheersch de opvolger van het kratje en het blikje. Biertaps Ter Braak Dranken beschikt over moderne koelers,.


De professionele Grolsch rolley is geschikt voor grote feesten en partijen. Wilt u een biertap huren? De biertap wordt verhuurt met Grolsch of Oettinger.


Partytentverhuur Den Bosch is uw specialist! Met onze biertaps is het snel en makkelijk om bier te tappen.

Naast ons uitgebreide assortiment biertaps hebben wij ook spoelborstels. Vul je geboortedatum in om toegang te krijgen tot de website. Biertap of tafeltap gemakkelijk online bestellen.


Scherpe prijzen, snelle levering. Tip Is het feestje afgelopen? Dealer van Lindr, ruime keuze biertaps en toebehoren. Zorg dan dat u de COmeter dichtdraait.


Wij bezorgen de biertap en tapwagen en toebehoren op locatie, sluiten alles voor u aan en zorgen uiteraard ook voor de koolzuur. Regel nu uw professionele biertap in een paar seconden! Het is mogelijk om een biertap te huren met alle benodigdheden om het evenement te laten. U kunt kiezen voor de biertap de luxe,. Onze premium pils ligt tussen Bitburger en Grolsch met dezelfde koppeling.


Ruim assortiment spoelkoppen, fustkoppelingen, tapzuilen, tapkranen en mobiele bars. Voor 22:bestel volgende dag in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts