woensdag 9 september 2015

Plastic cocktailprikkers

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Grote collectie cocktailprikkers ! Feestversiering tegen de laagste prijzen.


Op zoek naar leuke cocktailprikkers met verschillende leuke vlaggetjes voor je feest Vergelijk prikkers en bestel direct online!

Bestel online voor de laagste. Voor 21:bestel is morgen in huis. Plastic zwaard cocktailprikkers. Set van gekleurde cocktailprikkers in de vorm van een zwaard. De cocktailprikkers zijn. Goedkoop bulk verpakking cocktailprikkers kopen voor maar € 4. Gekleurde plastic cocktail vorkjes stuks, nu voor € 1.

Ga voor een verzilverd exemplaar voor in een luxe cocktail of serveer een smoothie met een plastics roerstaafje. De typische cocktailprikkers zijn. Een doosje van 2zwarte plastic cocktail. Deze roze cocktailprikkers voor de geboorte van een meisje hebben totale hoogte van ca.


Voordelig tegen hawaii prijzen bestellen. Pin met betaalpas of creditcard bij levering. Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


Palmboom cocktailprikkers - Gekleurd metallic 150mm. Maak heerlijke cocktails met deze set met vrolijke kunststof cocktailstampers. Cocktailstamper plastic gekleurd stuks. Wordt assorti design uitgeleverd in.


Maak je borrel compleet en laat je eigen cocktailprikkers bedrukken met logo of een leuke tekst. Roerstaafjes en prikkers. Breng kleur, sfeer en gezelligheid met roerstaafjes en cocktailprikkers.


Een roerstaafje met uw eigen logo en huisstijl is binnen handbereik.

Deze cocktailprikkers hebben een punt aan de onderkant en worden verkocht als assorti in kleuren. Ruim aanbod cocktailprikkers , op werkdagen voor 15. Fun en Feest, de feest en kado megastore. Een compleet pakket met Amerikaanse versiering.


Beschrijving: Met de werktekening maak je van een glas of plastic beker een bierglas met je eigen naam. Leuk voor carnaval maar natuurlijk ook voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts