donderdag 26 februari 2015

Weckpot klemmen

Info over weckpot klemmen. De klemmen passen ook op de nieuwste modellen van. Resultaten van zoekmachines! Rubberen afdichtringen voor weckpotten met klem.


Gebruik de klemmen in combinatie met de ringen (GN389).

Ringen en weckpotten worden apart verkocht. Maar een heel oude weckpot ziet er niet veel anders uit dan de vele potten die nog in kelders en schuren staan,. Wij verkopen ook rubberen afdichtringen en weckpot klemmen. Hieronder een zoete roze klem op een weckpot gevuld met spekjes. Je kunt hem natuurlijk ook vullen met drop of chocolaatjes.


Eten vers houden in een mooie weckpot ? Bij Xenos vind je weckpotten in veel verschillende formaten.

Bestel gemakkelijk online op. Van deze oldschool voorraadpot kun je er nooit genoeg hebben. WECK rvs stalen veerklemmen. Of je de weckpot nu gebruikt om dingen in te bewaren, de boel te ordenen en of om.


Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Vanaf € gratis verzending. Vind weckpot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Gebruik in combinatie met de rubberen ringen voor een luchtdichte afsluiting (worden apart verkocht). BTW) Verkoop per stuks. Leg de klemmen op een schone theedoek.


Kunnen de beugels en elastieken van de weckpotten gewoon mee de oven of het kokende water in of moet ik de weckpot uit. Deze grote, vintage weckpot van Kilner is zowel duurzaam als stijlvol dankzij het geribbelde glas. Hele voorraad potten, weckpotten etc in alle soorten en maten, kratten vol (exclusief kratten).

Kilner weckpot zeshoekig met draaideksel 1ml glas blauw. Weck klemmen per stuks. Houd met een schone doek de weckpot vast en leg met je andere hand de rubberen ring en de deksel op de weckpot.


Klem de deksel dicht met twee bijbehorende klemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts