vrijdag 27 februari 2015

Mug cake recept

Deze chocolade mug cake maak je binnen een paar minuten! Roer de ingrediënten in een mok door elkaar en zet deze in de magnetron, meer werk is het niet! Op Mug Cakes vind je alle mug cake recepten onder één dak, waaronder chocolade mug cakes en mug cakes zonder ei.


Maak nu zelf binnen enkele minuten een heerlijke. Opzoek naar een lekker en simpel mug cake recept ? Bekijk hier verschillende mug cake recepten , en maak binnen enkele minuten een heerlijke mug cake !

Beste Laura, Ik vind je mug cake recept erg lekker, maar ik heb een probleempje: er blijven altijd resten zelfrijzend bakmeel (of iets anders wits) aan de onderste. Het lekkerste foodblog van Nederland met snelle, makkelijke en gezonde recepten. Van hoofdgerechten tot lekkere toetjes en van zoete cake tot gezonde tussendoortjes.


Op zoek naar een lekkere, simpele en snelle snack? Bekijk dan eens dit recept voor een Nutella mug cake. Super simpel om te maken maar o zo lekker!


Met slechts een paar gezonde ingrediënten, een mok en een magnetron maak je een gezond cakeje: een mug cake ! Met dit ontbijt recept kun je mug cakes maken in slechts vijf minuten tijd. Ontbijten met een gezond chocolade cakeje.

Met dit choco mug cake recept ontbijt je snel, lekker en mega gezond dankzij de rauwe cacao. Dit supermakkelijke recept voor een chocolade mug cake (lavacakeje) komt uit het boek Choc Addict. In dit boek vind je 1recepten vol verleiding, allemaal met. Over uw privacy op deze site. Om u de beste inhoud op onze sites en applicaties te bieden, werken we samen met externe adverteerders voor gepersonaliseerde digitale.


Verdeel het mengsel over kopjes en zet ongeveer 2. De tijd kan iets variëren per magnetron. Laat de koffie mug cakejes. Omdat de recepten zo snel te maken zijn,.


Een cake in een kop, of in het Engels ‘ cake in a mug ’, is een kleine cake die in vijf minuten klaar is. Oetker is een heerlijk verwenmomentje! Bereid de mug cake snel en gemakkelijk in de magnetron. Kijk hier voor de Mug Cake bereidingswijze!


Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Maak in 1-2-superlekkere mug cakes in je microgolfoven. Volg onze slimme tips en eenvoudige recepten en bereid deze heerlijke cakes in een mok met je kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts