donderdag 26 februari 2015

Blokpallets

Blokpallets zijn er zowel rond omlopend als langlopend. De laatste is eventueel geschikt voor gebruik met een palletstapelaar. Een bekend voorbeeld van een blok. Levering in Nederland binnen uur. Alle uitvoeringen te koop.


Grote voorraad gebruikte blokpallets van FSC-hout: altijd binnen uur geleverd.

Vakkundig gerepareerd en geconditioneerd. Scherpe, vrijblijvende offerte. Een blokpallet heeft meestal de gangbare maat. Bekijk nu ons aanbod en bestel vandaag nog! Hoe groot is een blokpallet?


De maximale hoogte voor een blokpallet is 2. PALLETconcurrent is de online pallet specialist. Het maximaal te vervoeren. Grootste pallet assortiment online.

DIN blokpallet met ISPM keurmerk. Bij de export naar een aantal landen in de wereld wordt de eis gestel dat de pallets worden behandeld via de ISPM normering. Vind blokpallets op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De website voor Blokpaletten, blokpallets , blokkers.


Goedkope gebruikte blokpallets kopen? Vandaag bestel morgen in huis Gratis snelle verzending vanaf € Zakelijke en particuliere kopers Bestel direct. Van houten pallets tot kunststof pallets.


De blokpallets worden ook wel een meermalige pallets genoemd. De pallets zijn veel steviger dan wegwerppallets. Ze zijn ook geschikt voor palletstellingen. Pallets kopen en verkopen? Wil je blokpallets huren?


Wij helpen je verder met onze grote voorraad. Gebruikte en nieuwe pallets direct uit voorraad te bestellen. Bestel online en ontvang de pallets snel in huis. Wilt u meer van de foto zien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts