dinsdag 17 februari 2015

Onbreekbare borden

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30! Veilige, luxe, elegante, hoge kwaliteit onbreekbare kunststof drinkglazen. Met het onbreekbare servies van AP B. V hoeft u niet bang te zijn voor rondslingerende stukken servies die zijn.


Eten en drinken doen we elke dag. Normaal gesproken pak je simpelweg een bord uit de kast en eet je ongemerkt. Kies uit onze ruime collectie serviesgoed de borden die je mooi vindt. De tas is uitgerust met onbreekbare borden , drinkbekers en kunststof besteksets. Onbreekbare plastic luxe glazen.


De rugzak is voorzien van een ruim isolerend koelvak en een handige draagband. Met dit onbreekbare glas is dat verleden tijd! Product informatie:Materiaal:. Servies 16-dlg melamine Deluxe Hoogwaardig 1 melamine sets: bord 28cm,.


Neem een picknickdeken mee voor het geval er geen plaats is aan de tafels. Die onbreekbare borden zijn ook handig. De spiegels zin ook verkrijgbaar in. Vergelijk Luminarc borden uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online!


Koop nu uw Ronde, onbreekbare veiligheidsspiegels, 90° zicht online bij Seton. De ideale oplossing om te zien wat niet zichtbaar is. Bestaande uit borden , ontbijtbordjes, (soep) kommen en mokken. Durables zijn het beste alternatief voor echt glaswerk. Perfect voor in bijvoorbeeld een feestcafé of nachtclub.


Met vier onbreekbare borden , glazen, vier besteksets, een snijplankje en kurkentrekker, € 49. Mijn vraag aan u is zouden jullie voor ons een speciale prijs voor onbreekbare glas kunnen maken? Hard plastic camping borden , bekers,.


Nieuws Nieuwe items Nu leverbaar! Wij hebben geconstateerd dat er kopieën op de. Gele A- borden en bordjes. Blanco leverbaar, met tekst bedrukt of full colour bestickerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts