dinsdag 3 februari 2015

Workshop katwijk

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Of het nou gaat om een losse workshop , een workshopdag of om een groots evenement, de leukste workshops vind. Dit is een voorbeeld van de workshop.


Excursies, creatieve workshops , vrijgezellenfeesten, kroegentochten, kinderfeestjes en stoere strandactiviteiten. Alles is te vinden bij Katwijk -Events !

Workshops en cursussen in Katwijk voor bijv. KO is een stichting - gesubsidieerd door de gemeente Katwijk - die als doelstelling heeft het bevorderen van actieve ontwikkeling, vorming en creativiteit van. Onemotion presenteert jouw workshop , vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Leiden, Katwijk , Noordwijk en Alphen aan de Rijn. De gezelligste en leerzaamste fotografie cursus en workshops in Katwijk. Leer beter fotograferen in enkele uren.


Ook workshops voor bedrijven en scholen! Vanaf mijn kindertijd al bezig met tekenen en kunstschilderen.

Neem deel aan een van de workshops en beleef samen iets spectaculairs of maak een blijvende herinnering aan een onvergetelijke dag ! De activiteiten van Katwijk. Creatieve graffiti workshop in Katwijk. Bekijk de mogelijkheden van onze graffiti workshops in Katwijk en neem contact op met Graffitinetwerk.


Ben jij misschien niet de beste surfer, maar ben je wel creatief en wil je graag een keer met graffiti aan de slag? Dan kun je ook bij Surschool- Katwijk terecht met. Mat je collega’s en vrienden lekker af in deze intensieve boks workshop ! Ga de uitdaging aan en laat je baas zien wie de daadwerkelijke baas is! Info over workshop katwijk.


Resultaten van zoekmachines! Upload of ontwerp zelf in 3D! Slechts enkele weken is hengelsportwinkel en dagbesteding Ons Stekkie open en er wordt al druk aan de weg getimmerd om maritiem Katwijk aan het vissen te krijgen.


De kosten van de workshops voor kleine groepen van – personen bedragen € 5per persoon. Mikmak Kreatief is een gezellige hobbywinkel in Katwijk. Ook geven wij workshops en kinderfeestjes.

Welkom op de website van “Kookstudio Aan Zee” Goed eten is voor iedereen van levensbelang. Soms maak je snel iets klaar en werk je de bereide maaltijd vlot naar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts