dinsdag 10 februari 2015

Wegwerp serveerschalen

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Fantastich Feestartikelen! Laaggeprijsd en Snelle Levering. Bestel eenvoudig en snel online! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Alu bakjes voor eenmalig gebruik.

Handige bakken en schalen geschikt voor de oven. Set met wegwerp serveerschalen van ca. Voor het serveren van hapjes, salades, vleesschotels etc. Op zoek naar plastic saladeschalen? Lage prijzen en gratis express levering!


Verder hebben een assortiment aan wegwerp aluminium serveerschalen of braadsledes, bakjes voor in de oven. Tesamen met onze wegwerp plastic glazen en andere wegwerp artikelen, ideaal voor feesten. Het grootste aanbod vlaggen tegen scherpe prijzen, levering uit voorraad.

Met de 3-delige rode wegwerp serveerschalen set, serveert u uw hapjes tijdens een verjaardag extra feestelijk. Aluminium serveerschalen ovaal stuks. De afmeting van de rode wergwerp serveerschalen is x. Kostuums voor de laagste prijs.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Alle serveerschalen vind je op beslist. Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Schaal aluminium ovaal 45cm.


Palmblad serveerschaal voor hapjes of salades, in een pak van stuks. Grote wegwerp schaal van milieuvriendelijk palmblad om hapjes, hartig beleg of salades op te. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Bekijk de categorie wegwerpservies op hema. Dan wordt je bestelling gratis.


Vandaag bestellen = morgen in huis. Maak een keuze uit ons ruime assortiment serveerschalen , platte schalen en dienbladen en dien je gerechten mooi op. Groot Assortiment Ons assortiment is zo ingericht dat alles wat een onderneming nodig heeft te vinden is op onze webwinkel.


Disposables zoals bekers, bestek, borden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts