dinsdag 16 oktober 2018

Rubbers koelkast

Op werkdagen voor 18u besteld = Morgen in Huis! Bosch Onderdelen bij Witgoedparts! Indesit Parts bij Witgoedparts. Groot aanbod aan topmerken met laagsteprijsgarantie. Sla nu toe, gratis bezorgd!

Het afdichtingsrubber van uw koelkast houdt de warme lucht niet meer buiten. Hoe weet u of het vervangen moet worden, en als dat nodig is, hoe doet u dat? Het schoonmaken van koelkast rubbers doe je het beste met een mild sopje en een doekje en vervolgens direct daarna met schoon water nogmaals met een doekje.


Op de tekening van de deur van deze koelkast zit het rubber met schroeven op de deur gemonteerd. Kijk eens goed in de plooien van het rubber. Vervang de rubbers van je koelkastdeur als deze niet meer goed afsluiten.


Volg hiervoor onderstaande stappen. Bezorgd wanneer jij wilt!

Scherp geprijsd witgoed online! Deze Rubber profielen worden universeel toegepast als deurrubber,tochtprofielen voor koelcellen vriescellen werkbankkoelingen zowel lades als deuren. Nu vroeg ik mij af hoe ik de schimmel uit de rubbers gepoets krijg? En hoe krijg ik die muffe geur.


Koelkasten van alle merken op beslist. Ben je op zoek naar koelkastonderdelen of schoonmaakmiddelen speciaal voor de koelkast ? Rob Geus deurrubbers van een koelkast. Hallootjes, Vandaag pas merkte ik dat het rubber van onze koelkast niet goed sluit.


Door beschadigde en gescheurde rubbers zal de deur slechter afsluiten en werkt de installatie niet meer optimaal,. Alle prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bauknecht Parts bij Witgoedparts! Bestel de nieuwste koelkasten bij OTTO. Heb jij een vieze geur in de koelkast ? Met deze tips is je koelkast in no-time weer schoon en fris.


De rubbers blijven dan mooi zacht.

Volg de eenvoudige koelkast onderhoud stappen op de website en uw koelkast blijft in topconditie! Binnen minuten gepiept. Horeca koelkast deurrubbers en laderubbers voor koelwerkbanken online te bestellen. Vele standaard merken en afmetingen beschikbaar. De koelkast is al vrij oud maar ik kan geen nieuwe kopen en nieuwe rubbers zijn ook duur.


Van diverse fabrikanten koelkasten , vrieskasten, koelwerkbanken e. Tefcol Jumbo, Gram, Elcold en Inomak. Staat uw deurrubber er niet bij? LEEWIS, specialist in het leveren en plaatsen van deur- en ladeafdichtingen alsmede hang- en sluitwerk voor koel-, vries-, buffet- en oveninstallaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts