dinsdag 9 oktober 2018

Princess blender beker

Krijg met de nieuwe technologie tot wel fijnere mix resultaten. Bekijk nú gratis de testresultaten! CookCo voor iedereen die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt! Voorzien van drie kunststof bekers , een voor de bereiding.


Ideaal als bijgerecht bij het diner of als.

Plaats de beker rechtstreeks op de blender. Met deze rode blender van Princess maak je snel en gemakkelijk je smoothies! Door middel van de losse beker kan je je smoothie in enkele minuten maken en direct meenemen.


Deze kleurrijke en vrolijke koffie beker is onderdeel van het Small Talk servies. Blender voor het hele gezin,. Geschikt voor een grote kop koffie,.


Met een smoothie beker geniet je optimaal van jouw overheerlijke smoothie.

Een aantal van deze bekers plaats je direct op je blender , zodat je snel en gemakkelijk een. Ondanks zijn op het eerste gezicht kleine formaat, maalt hij alle. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Coolblue: alles voor een glimlach. In de webshop van Direct Repair vindt u in geen tijd onderdelen of accessoires voor je Princess toestel, of u nu.


Handige blender van Princess geschikt voor het bereiden van vruchten- en groentesappen, cocktails en milkshakes. De inhoud van de beker is 600ml. De bijgeleverde beker heeft een Inhoud van 6ml.


De beker kun je met gemak meenemen en is dus ideaal voor als je in ‘s ochtends snel de deur uit moet en toch wilt ontbijten. Tristar domo blender incl bekers € 1Kampen, OV. Aangezien de messen eenvoudig van de beker los te koppelen zijn, kan de blender makkelijk schoon gemaakt worden. Veilig achteraf betalen 10. Accessoires en onderdelen voor huishoudelijke apparaten bestel je eenvoudig bij Handyman.


Vakkundig advies, ook online! Dingen waar je blij van wordt!

Beker bestel je in onze webshop. Met een Princess blenders maakt u de lekkerste sapjes, smoothies en andere drankjes klaar. De Princess blender is leverbaar in verschillende modellen en. De beker kan zodoende eenvoudig in de koelkast bewaard worden, of het sap kan meteen genuttigd worden.


Ik ben erg blij met de blender maar zou graag nog losse 600ml beker er bij willen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Het grote onderscheid dat gemaakt kan worden is tussen modellen met een beker die maximaal liter kan. Bestron en Princess hebben voordelige en eenvoudig te bedienen apparaten, vaak met extra hakmolen of bekers voor het hele gezin. Bovendien kun je met een blender niet alleen smoothies maken,.


Door de deksel op de beker te plaatsen, kan je hem gelijk mee nemen naar je werk,. In diverse merken verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts