woensdag 10 oktober 2018

Hakblok schoonmaken

Wanneer je een houten snijplank gebruikt hebt kun je hem het best even afspoelen en schoonvegen met een afwasborstel of een doekje. Houten snijplank schoonmaken. Natuurlijk was jij je houten snijplank altijd goed af met heet water en zeepsop, maar dood je daarmee ook alle bacteriën? Een houten snijplank of hakblok kan zeer hygiënisch in gebruik zijn.


Hierbij wordt echter wel de voorwaarde gesteld dat de houten snijplank op correct. Groot hakblok met de juiste hoogte (kniehoog) van essen- of eikenhout. Je kunt het hakblok schoonmaken met veel water, eventueel wat sop gebruiken en goed spoelen.


Alternatieven: het hakblok ruim bestrooien met zout, boenen met een groen. Zijn jouw snijplanken toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Wacht er niet te lang mee, de vlekken en geurtjes zijn nog goed te verwijderen. Een snijplank schoonmaken. Ik heb daarop lekker vet vlees gesneden en daardoor zitten er nu vlekken.


Hoe krijg je ze toch hygiënisch schoon? Het slagers hakblok is schoongemaakt en klaar. Het is en blijft een natuurproduct en moet daarom goed onderhouden worden. Zoals beschreven in het bericht “Welke.


Was de plank -liefst onmiddellijk- na gebruik af met. Dit is uiteraard ook van toepassing op een houten hakblok of werkblad. De olie die diep is ingetrokken in de snijplank laat geen vocht door. Grote stukken vlees hak je eenvoudig met een hakblok van Horeca world.


Gratis verzending en levering binnen - uur. Het hakblok staat stabiel op de grond zodat uw te hakken houtblokken er stevig bovenop staan. De werkhoogte bedraagt ongeveer centimeter,.


Oh hakblok , dat had ik niet gezien. Jeminee, wat ben ik toch een ezel (even hand in eigen boezem). Volgens mij is het in de olie zetten van je snijplank voor twee. Alles over Dienstverlening functies Meer dan 300.


Het gebeurd ieder kok of slager wel eens: je laat jus of saus zitten op je houten plank of hakblok en daardoor heb je een ingetrokken vlek. Zelfs de meest nette kok. Afspoelen en goed droogmaken of laten drogen is vaak al voldoende. Schoonmaken kan met heet water en een borstel of doek.


Als je de plank echt goed wil schoonmaken , bijvoorbeeld na het snijden van rauw vlees,. Afwasmiddel is niet nodig, hout bevat namelijk zelf antibacteriële eigenschappen. Een borstel en schraper koop je online bij XXLhoreca.


Borstels en schrapers bestellen met een levertijd vanaf uur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts