maandag 8 oktober 2018

Aardappel twister

Professionele Horeca Apparatuur. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Bekijk nu onze uitgebreide collectie Twister. Bezorgd wanneer jij wilt!

Deze heerlijke snack is super makkelijk te maken en een prima snack voor ’s avonds op de bank. De aardappel twisters zijn een stuk gezonder dan bijvoorbeeld een zak. Een aardappel twister , ook wel bekend als de potato tornado, aardappel spiraal of spirello is een gefrituurde en als een spiraal gedraaide aardappel op een stokje.


Vind aardappel twister op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bovendien staan ze in een handomdraai op tafel. Potato Twister Aardappel Spiraalsnijder.

Met de Party Aardappel Twister van Noviplast maakt u in een handomdraai zelf die bekende spiraalvorming aardappelsnack. Info over aardappel twister zelf maken. Resultaten van zoekmachines! Van aardappel wordt er chips gemaakt, maar zo’n zak is vrij ongezond maar wel erg lekker. Aardappel twisters zijn een lekkere variant, zien er feestelijk uit en.


Bij de Horeca Apparatuur Koning. De afgelopen zomer heb ik hier een fortuin aan uitgegeven. Een keer wat nieuws met aardappelen doen?


Mmmmm, deze heerlijke knapperige aardappel twisters zijn leuk als borrelhapje met een lekker dipsausje of lekker om bij een stukje vlees te serveren. Deze twister doet het niet alleen goed op festivals, maar jij kunt hem ook prima serveren als je visite krijgt! Niets zo lekker als knapperige aardappelspiralen. En het ziet er niet alleen smakelijk uit, het is ook nog eens een gezond alternatief voor chips.


Chiptwister Een verse en gezonde en snack. Groothandel potato twister uit Goedkope potato twister Loten, Koop van Betrouwbare potato twister Groothandelaars. De lekkerste chips aardappel twister van Nederland.


XXLhoreca is dé horeca groothandel voor non-food producten en levert horeca-apparatuur en keukenapparatuur van A-Merken.

Rozemarijn , smokey BBQ , paprika poeder , zout , Cayenne poeder enzovoort. Vind de beste selectie aardappel twister snijder fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit aardappel twister snijder voor de dutch luidspreker markt. Bent u opzoek naar het huren van een aardappel twister ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts