vrijdag 5 oktober 2018

Wijnrek voor aan de muur

Bestel wijnrekken online. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Laat je inspireren door OTTO. De mooiste woontrends en -stijlen! Wijnrekken, alle soorten en maten.

Modern, rustiek of klassiek. Mooie keukenkasten bij OTTO! Mooi vormgegeven buffetkasten. Vele stijlen nu bij OTTO te vinden! Betaal nooit meer teveel. Grote collectie wijnrekken vind je hier!


Voor 23:bestel is morgen thuis! Het assortiment van fonQ bestaat uit wijnrekken waarin de wijn liggend.

Daarnaast zijn er ook een aantal wand wijnrekken die voor een uniek effect aan de muur. Wand wijnrekken voor aan de muur voor een stijlvolle presentatie van uw wijnen. Deze hangende wijnrekken vanaf € 19. Door de flessen in een wijnrek te leggen bespaar je. Met SET-UP modules krijgen muren een moderne.


We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of. Je hangt dit wijnrek namelijk gewoon op aan de muur ! Het RTA Modular wijnrek is perfect voor de serieuze wijnliefhebber met een overvol wijnrek ! Handgemaakt wijnrek van steigerhout. Plaats voor wijnglazen en wijnflessen. Verkrijgbaar in twee afmetingen en drie afwerkingen.


Meer doe het zelf inspiratie, rekken voor montage aan de muur en wijnrekken voor op tafel. Wijnvaten zijn heel goed geschikt om er een wijnrek mee te maken,. Voor velen van ons is de keuken het kloppend.


Maak je keuken helemaal compleet met een wijnrek , zodat thuis dineren de leuke en. Deze pin is ontdekt door Johanna Sinnema.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Design wijnrekken voor een stijlvolle. Rechtstreeks bevestigd aan gipsplaat, beton en houten muren.


Traditioneel wijnrek voor flessen Dit traditioneel ogende wijnrek ,. Dit wijnrek is een wijnrek geschikt voor flessen in de. Het product is makkelijk aan de muur te bevestigen doormiddel van ophanghaken. Geschikt voor wijnflessen.


Inclusief gratis verzending. Het Cioso wandwijnrek bewaart uw wijn zoals het moet, op een aantrekkelijke manier. En steeds klaar voor gebruik ! Leverbaar met robuuste ogen en haken voor bevestiging aan de muur voor extra stoere uitstraling Het wijnrek in de afbeeldingen is behandeld.


Online een luxe wijnrek kopen voor uw. Je hebt nog geen treasuries gemaakt. Voer een titel in om een treasury aan te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts