donderdag 17 mei 2018

Brasserie park in leiderdorp

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. De brasserie deed vroeger dienst als boerderij en dat straalt het. De chef-kok haalt zijn inspiratie uit zowel de Franse, mediterraanse als Aziatische keuken. We’re opened each day from 09. Hier is het altijd goed toeven!


In het klassieke pand dat ook wel. De meest volledige site met ruim 66. Leiderdorp vindt u op Openingstijden.

Een knusse ontmoetingsplek voor jong en oud. Iedere dag van de week zijn we vanaf 9. Pittoresk gelegen aan de rand van een park in een oude boerderij. Pa en Ma nieuwenhuizen heeft functie op zijn of haar profiel. Een ideale en unieke ruimte voor een groepsdiner, barbecue of knalfeest.


De ParkKidsClub Disco beleeft op zondag maart haar e editie, een jubileum! Deze avond stond in het teken van de. De locatie om ontspannen te genieten van een high tea. Leuke ambiance en leuke locatie in oude Boerderij tegen het park De Houtkamp aan. Brasserie Park Goede lunch en dinerkaart.


Op de plek van het befaamde maar oubollige restaurant In Den Houtkamp is een echt hip en trendy restaurant verrezen. In de parkeergarage van Schouwburg Het Park kunt u op steenworp afstand van Grand Café Restaurant ’t Hop riant parkeren. Vind de dichtstbijzijnde parkeerplaats voor uw bestemming. Join LinkedIn today for free. Verrijk je Buurt inspiratiecafé.


Heb je een goed idee voor je buurt.

Presentatie Brokjes in brasserie Park. Zie hier ook het fotoboek. Informatie over vrije parkeerplaatsen, tarieven en openingstijden. Navigeer nu naar de parkeergarage. Bij ons kan je lekker en voordelig eten en drinken.


De Bloemerd is een park , met daarin veel verenigingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts