maandag 21 mei 2018

Keramische kookplaat reinigen

High service, Low pricing! Vergelijk en bespaar via Kieskeurig. Alle prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel de nieuwste kookplaten bij OTTO. Scherp geprijsd witgoed online!

Hoe maakt u in drie eenvoudige stappen een keramische kookplaat goed schoon? Elke dag ben je druk in de weer om een maaltijd te bereiden. Geen wonder dat er heel wat etensresten achterblijven op je fornuis en je kookplaten. Sinds weken heb ik een keramische kookplaat.


Lekker makkelijk schoon te houden en ziet er mooi uit. Na een paar keer gebruikt, zie ik ingebrande vlekk. In plaats van met duur schoonmaakmiddel de keramische kookplaat te reinigen , kan de plaat ook makkelijk glanzend schoon worden door een beetje tandpasta te gebruiken.


Wil je jouw keramische kookplaat schoonmaken?

Voor 23:bestel morgen in huis! Gratis verzending vanaf €en 3dagen retour. Een kookplaat schoonmaken hoeft niet moeilijk te zijn.


Lees hier onze tips voor het schoonmaken van keramische , inductie en elektrische kookplaten. Je houdt dit vrijwel rechtop en schraapt het vuil weg. Daarna poets je met een speciale ceramische kookplaat reiniger en keukenpapier de plaat mooi schoon. HG keramische kookplaat alledag reiniger is een veilige, frisruikende voor of inductie kookplaten.


Inductie en keramische kookplaten maak je makkelijker schoon dan een gaskookplaat vanwege de vlakke kookzones. Betaal nooit meer teveel. Een keramische kookplaat reinig je het best met een metalen glas schraper, dit is een handig hulpstuk dat een scherp mesje bevat waarmee je zonder al te veel moeite.


Kookplaten van alle merken op beslist. Info over reinigen keramische kookplaat. Resultaten van zoekmachines! Pas op dat je tijdens het reinigen niet de gastoevoer of de vlamontsteker beschadigt.


Laat eventueel vooraf alle onderdelen weken. Keramische of halogeen kookplaat. Hoe krijg je weer een stralende kookplaat ?

Lees hier de tips en stappenplannen om je keramische -, elektrische- of inductiekookplaat schoon te maken. Hardnekkige vlekken en vuil op het gasfornuis of de kookplaat kan je gemakkelijk schoonmaken. Gebruik bijvoorbeeld soda!


Een inductiekookplaat wordt niet echt heet als een keramische kookplaat ,. Met name bij inductiekookplaten is het verstandig de glasplaat direct na gebruik reinigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts