woensdag 2 mei 2018

Herbruikbare rietjes

Vind jouw Rietjes in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Drinken heel fijn en je hoeft geen rietjes meer weg te gooien. Nu de tijd van zomerse drankjes weer is aangebroken, is het tijd om het herbruikbare rietje in de schijnwerpers te zetten. Een rietje geeft nou eenmaal extra flair.


Blijvend scherp geprijsd!

Deze rvs rietjes hoef je niet weg te gooien en kun je. Duurzame, herbruikbare rietjes van U-Konserve. Deze rietjes worden geleverd in een gerecyclede verpakking. De rietjes zijn vrij van BPA, PVC en van weekmakers.


BPA vrij-Vaatwasser bestendig. Deze gekleurde rietjes zijn ideaal voor. Kudzu is een ecologische webwinkel.


Op onze webshop vind je een breed gamma van natuurlijke en ecologische producten die je helpen bij een duurzamere levenswijze.

Bamboe rietjes , het beste en leukste alternatief voor plastic rietjes ! Koop bamboe rietjes bij KitchenHugs voor snelle en plasticvrije verzending. Zwoele zomers, de mussen vallen van het dak van de hitte, en jouw drankje is al lauw voordat het de kans krijgt je te verkoelen. Handig om mee te nemen of om thuis te gebruiken. Herbruikbare rietjes van bamboe!


Helemaal natuurlijk en duurzaam. Stop met plastic rietjes ! Gebruik jij ook rietjes ? Steeds meer mensen zien in de rietjes nutteloze en vervuilende stukjes plastic. Ze worden vaak maar een keer gebruikt en weggegooi waardoor. Het gaat alleen om het etui, rietje en borstel horen er niet bij. Deze duurzame rietjes bestaan uit twee delen en zijn daarom ook goed schoon te houden.


Ondanks dat ze uit twee delen bestaan heeft u geen last van valse lucht, de. Rietjes is een van het meest vervuilende plastic, het is niet goed te recyclen namelijk. Deze hoef je niet weg te gooien en kun je dus ontelbare keren opnieuw gebruiken. Zero waste, roestvrijstalen, herbruikbare rietjes zijn de max. Ideaal voor allerlei drankjes, maar zeker voor smoothies (on the go)!


Siliconen is een goed alternatief voor plastic.

Er zit geen BPA in en bevat ook geen andere schadelijke stoffen. Drinken met een rietje is bovendien beter voor de tanden en zelfs heel handig bij een wiebeltand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts